Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Chára prišiel o najcennejší artikel a dostal nečakanú výzvu: Zdeno, prídeš si po balíček?

WASHINGTON - Aj kuriérske prepravné spoločnosti toho najzvučnejšieho mena sú omylné. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil slovenský obranca Zdeno Chára, ktorý od tejto sezóny oblieka už dres Washingtonu Capitals.
Zdroj: 38507
Zdieľajte:

S presunom slovenského obra z Bostonu do Washingtonu bol samozrejme nevyhnutný aj presun jeho hokejovej výbavy, ktorá sa pri výške Cháru rozhodne len tak ľahko nedá pozháňať a ťažko sa nájde spoluhráč, ktorý by mal hokejku takú dlhú ako Big Zee.

Chára, ktorý pri svojich výškových parametroch musí využívať výnimku od NHL aby mal dostatočnú dĺžku hokejok, mohol o najcennejší artikel veľmi ľahko prísť a môže za to ľudské zlyhanie či malé nedopatrenie amerického dopravcu.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si zavtipkoval o príchode Cháru do Washingtonu: Zbláznili ste sa?

Zásielka v hodnote pár tisíc dolárov totiž namiesto Cháru skončila u istého Ariela Ben-Abrahama v New Jersey, ktorý sa márne snažil dovolať aby zásielku vrátil, tak to skúsil na sociálnej sieti Twitter, kde ale slovenský obor príliš nie je aktívny.

"Čaute Capitals. Prečo mám u mňa doma hokejky za päť tisíc dolárov? Prepravná spoločnosť to zrejme pokašľala. Zdeno, viem, že si na Twitter nepridal nič od roku 2014, ale prídeš si po tento balíček?" napísal na sociálnej sieti, označil Cháru a jeho správy sa okamžite stali virálom. Nuž, snáď sa správa dostala aj k Chárovi a hokejky dorazia ku svojmu majiteľovi, ktorý ich v NHL v drese nového zamestnávateľa nevyhnutne potrebuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články