Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezdny Ovečkin si zavtipkoval o príchode Cháru do Washingtonu: Zbláznili ste sa?

WASHINGTON - Hviezdny Alexander Ovečkin a skúsený slovenský obor Zdeno Chára. Túto dvojku by už na sklonku kariéry obidvoch hráčov zrejme v jednom tíme nikto nečakal, ale NHL prináša aj takéto príbehy.
Zdroj: 38308
Zdieľajte:

Dve veľké osobnosti budú v tejto sezóne nastupovať v tíme Capitals a v úvode sezóny sa práve hviezdneho kapitána Washingtonu v rozhovore pre NHL.com spýtali aj na príchod dlhoročnej opory Bostonu Bruins.

"Ak by mi niekto pred dvomi alebo tromi rokmi povedal, že budem hrať v jednom tíme s Lundqvistom a Chárom, povedal by som mu: Zbláznili ste sa?" začal s úsmevom Ovečkin.

"Je to jednoducho hokej, nikto nevie predvídať čo sa môže stať vďaka Covidu a tiež platovému stropu. Je to však zaujímavá vec a teším sa, že s ním budem hrať. Je to proste legenda a to je dobré pre náš tím. Má nesmierne veľa skúseností," zložil poklonu slovenskému obrovi hviezdny ruský líder. "Je to šampión, súťaživý chlapík a stále je nesmierne silný. Našej obrane určite pomôže," zakončil Ovečkin.

Prečítajte si aj

VIDEO Chára, Pánik a Černák pomohli svojim k výhram, poriadne krutá pomsta Colorada

Capitals vstúpili do sezóny dvomi výhrami na ľade Buffala, pri prvom divokom (6:4) si Chára pripísal dva plusové body, pri tom dnešnom nočnom (2:1) pridal ďalší plusový bod a v obidvoch na ľade strávil viac ako 20 minút. Ovečkin si v prvom súboji pripísal dve asistencie, v tom druhom nebodoval. Najbližšie Washington čaká prestížny súboj na ľade Pittsburghu Penguins.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk,nhl.com

Diskusia

Podobné články