Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Montreal čaká viac od Tomáša Tatara, klub s ním naďalej počíta

MONTREAL - Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar si odniesol slabšie obdobie Montrealu Canadiens v NHL. Po sérii zlých výsledkov ho tréner Claude Julien nenominoval na nedeľňajší zápas v Toronte, kde Montreal vyhral 2:1. Tatar sledoval víťazstvo svojho tímu len z tribúny, ale do budúcna s ním klub ráta.
Zdroj: 38366
Zdieľajte:

V pozícii zdravého náhradníka sa najproduktívnejší hráč Canadiens ocitol prvýkrát po troch rokoch. "Od Tomáša očakávame viac. V hre sú malé detaily, ktoré rozhodujú o tom, či dávate góly, alebo nie. Ak tie detaily nefungujú, tak je to ťažké," povedal pre montrealgazette.com generálny manažér Canadiens Marc Bergevin. "Tomáš je skvelý profík, ale strieľanie gólov je jeho úloha a v tom sa musí zlepšiť," dodal Bergevin.

Prečítajte si aj

V Spišskej Novej Vsi skončili dvaja legionári

Montreal sa najbližšie predstaví až v noci na nedeľu doma opäť proti Torontu. Či sa Tatar vráti do zostavy ešte nie je známe, ale klub s ním do budúcna počíta. "Máme široký káder, každý hráč chce stráviť na ľade čo najviac času a tréneri to majú občas v rozhodovaní ťažké. To, že Tomáš Tatar v poslednom zápase nehral neznamená, že nebude v ďalšej časti sezóny súčasťou Montrealu Canadiens. Samozrejme, že nie. Tomáš odvádzal v našich farbách dobré výkony, ale potrebujeme od neho viac a on to vie," uzavrel generálny manažér Canadiens.

Prečítajte si aj

HK Martin predstavil štyri akvizície: Brankára z extraligy, dvoch majstrov Slovenska a ruského zakončovateľa

Tatar vstúpil do sezóny veľmi dobre, v prvých dvoch zápasoch strelil tri góly a po úvodných šiestich dueloch mal bilanciu 3+3. V ďalších ôsmich však 30-ročný krídelník strelil len jeden gól a pridal jednu asistenciu. Okrem Tatara pocítil dôsledky horších výsledkov aj asistent kapitána Paul Byron. Canadiens útočníka zaradili na waiver listinu, kde po ňom nesiahol žiadny iný klub a následne putoval do "taxi" tímu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články