Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prekvapený Feneš, natešený Marinov, pokorný Mešár

PIEŠŤANY - Slovenskí hokejisti do 18 rokov zdolali v piatkovom prípravnom zápase v Piešťanoch rovesníkov z Česka 5:4. Ústrednou postavou duelu bol Filip Mešár, ktorý dosiahol hetrik a pridal aj asistenciu.
Zdroj: 38663
Zdieľajte:

Ivan Feneš, tréner SR 18: "Milo ma prekvapil výkon našich i českých chalanov. Hoci sme rok bez medzinárodného zápasu, videli sme kvalitný hokej. Takéto stretnutia potrebujeme, pretože chlapcov posúvajú vpred a dvíhajú hore. Chlapci z extraligy a prvej českej ligy nás dobre doplnili, vhodne zapadli do tímu. Vyzdvihol by som však celotímový výborný výkon. Zaspávať budem s dobrým pocitom, no čaká nás ďalšia tvrdá práca. Stále máme v hlavách, že potrebujeme postúpiť do elitnej kategórie MS, kam patríme. Jedno víťazstvo nič neznamená, len tvrdá práca nás tam dostane."

Prečítajte si aj

NHL: Halák exceloval proti Rangers, dosiahol 51. shutout v kariére

Matej Marinov, brankár SR 18: "Tešil som sa do bránky. S chlapcami sme pred zápasom v kabíne rozoberali, ako dlho sme nehrali medzinárodný zápas. Mali sme navyše veľmi dobrého súpera. Podali sme dobrý obetavý výkon, môžeme byť radi. Medzi nami a Čechmi panuje veľká rivalita, platí však, že nás teší každé víťazstvo, ktoré dosiahneme na medzinárodnom fóre."

Prečítajte si aj

Nitra do konca sezóny s novým brankárom, Adam Nagy skončil

Filip Mešár, útočník SR 18, autor hetriku: "Hetrik chutí výborne. Ani neviem, kedy naposledy sa mi podarilo streliť tri góly v jednom zápase. Som veľmi rád, že mi to padlo. Nie je to však len moja zásluha, ale obraz celého tímu. Chlapci mi pomohli, mne sa darilo, ale dôležité je víťazstvo. Boli sme na zápas dobre nastavení, verili si. Hoci prišli aj výpadky v druhej či tretej tretine, som rád, že sme to vydreli."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články