Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Halák exceloval proti Rangers, dosiahol 51. shutout v kariére

NEW YORK - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák priviedol v noci na sobotu Boston k víťazstvu na ľade New Yorku Rangers 1:0. V zápase kryl všetkých 21 striel domácich a prvýkrát v sezóne si udržal čisté konto. Celkovo to bol už jeho 51. shutout v profiligovej kariére. Haláka vyhlásili za prvú hviezdu stretnutia.
Zdroj: 38478
Zdieľajte:

Slovenský brankár viackrát podržal svoj tím. Už v prvej tretine sa blysol 10 zákrokmi, v 9. minúte nedovolil skórovať vlaňajšej draftovej jednotke Alexisovi Lafrenierovi. Kanadský útočník zostal sám pred bránkou Bruins, puk trafil zo vzduchu, no Halák skvele zasiahol. Rangers sú jeho obľúbený súper, v dueloch s "jazdcami" si vylepšil bilanciu na 23 víťazstiev, osem prehier v riadnom čase a jednu prehru po predĺžení, resp. nájazdoch.

Prečítajte si aj

Nitra do konca sezóny s novým brankárom, Adam Nagy skončil

"Snažím sa každý večer predviesť čo najlepší výkon. Nie v každom zápase sa mi to podarí, no vyzerá to tak, že proti Rangers mi to celkom ide. Dnes sme hrali v druhej a tretej tretine vynikajúco," povedal pre nhl.com Halák, ktorý dostal v bránke prednosť pred Fínom Tuukkom Raskom.

Prečítajte si aj

Nitra znepokojene vníma udalosť z Nových Zámkov: Fair-play na Slovensku dostalo facku

New York Rangers - Boston 0:1 /HALÁK za hostí s 21 zákrokmi, dosiahol 51. shutout v kariére/,

Arizona - St. Louis 1:4

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články