Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tomek s úsmevom: Dve nuly po sebe budeme musieť prehodnotiť

MICHALOVCE - Michalovskí hokejisti majú za sebou vydarený víkend. V Miškovci a doma proti Detve dohromady strelili osem gólov a nedostali žiadny. Tabuľka im prisúdila už piate miesto a prvá štvorka začína naberať čoraz reálnejšie kontúry.
Zdroj: 37929
Zdieľajte:

"Vstup do zápasu sme mali jednoznačne lepší. Hra sa postupom času vyrovnala a Detva dostávala príležitosti v presilovkách. To sa nám podarilo ustáť a vyhrali sme," konštatoval výrazný herný progres Michaloviec, ktorý nosí Dukle v poslednom období body gólman Tomáš Tomek.

Prečítajte si aj

Nicklas Bäckström prekonal legendu slovenského hokeja: Niekdajší kanonier NHL mu zagratuloval

Skalický odchovanec spoľahlivo pochytal všetky šance húževnatých stredoslovákov. "Súboj proti Detve sme jednoducho potrebovali zvládnuť, ak sa chceme pohybovať na vyšších priečkach," úplne jasne poznamenala letná akvizícia Zemplínčanov zo Zvolena. Keď Michalovce menili šéfa lavičky, opakovali, že potrebujú čas a želané výsledky prídu. Východniarov treba vyzdvihnúť za ostatné dve kolá, v ktorých neinkasovali.

Prečítajte si aj

Gól platí, teda neplatí... Vo Zvolene sa hrala veľmi netradičná prvá tretina

"Treba veriť, že v tom budeme pokračovať. Čisté konto poteší, ale je to maličkosť. Cenné sú body, ktoré potrebujeme, aby sme sa dostali do prvej štvorky," hovorí Tomek v súvislosti so svojou aj piatkovou nulou jeho dvojky Stanislava Škorváneka. Žilinský rodák vynuloval všetkých potenciálnych strelcov maďarského Miškovca. Zaužívaným zvykom je, že v takých prípadoch dochádza k naplneniu klubovej pokladnice. "Je to tak. Ide to do peňazí a asi to budeme musieť prehodnotiť," zasmial sa na konci debaty Tomek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články