Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nicklas Bäckström prekonal legendu slovenského hokeja: Niekdajší kanonier NHL mu zagratuloval

NEW YORK - Švédsky center Nicklas Bäckström zaznamenal za domácich gól a asistenciu. Odohral 962. zápas v drese Capitals v základnej časti NHL, čím sa dostal na tretie miesto historických klubových tabuliek, keď prekonal zápis Petra Bondru (961 stretnutí).
Zdroj: 38486
Zdieľajte:

Niekdajší kanonier Washingtonu na sociálnej sieti zagratuloval Bäckströmovi k jeho méte. "Blahoželám, Nick! Prajem ti mnohé ďalšie úspechy v drese Capitals, nech sa ti ďalej darí," napísal bývalý slovenský reprezentant na Twitteri. Bäckströmovi chýba už len 22 zápasov, aby sa na druhom mieste klubového poradia vyrovnal krajanovi Callemu Johanssonovi, na čele štatistiky je súčasný kapitán tímu Alexander Ovečkin (1156).

Prečítajte si aj

Rozhorčený Ľupták na tému Sholl: Budem žiadať vynaložené náklady. Detvu by mal posilniť kvalitný gólman

Ruský ostrostrelec spoločne s krajanmi Jevgenijom Kuznecovom, Dmitrijom Orlovom a Iľjom Samsonovom vynechali už tretí zápas po tom, čo porušili karanténu v súvislosti s covid-ovým protokolom. Chára, ktorý sa posunul z tretej obrannej dvojice do druhej, odohral takmer 23 minút a zaknihoval jeden plusový bod aj dve trestné minúty. Pánik strávil na ľade takmer 12 minút, dvakrát vystrelil na bránku "šablí" a rozdal štyri hity.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články