Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sekera: Cítil som sa, ako keby som letel 15 sekúnd

Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera z tímu NHL Carolina Hurricanes mal šťastie v nešťastí. Z hrôzostrašného nárazu na mantinel si síce odniesol menšie zranenie a vynechal štvrtkový duel s New York Rangers, ale môže byť rád, že nedopadol horšie.
Zdroj:
Zdieľajte:

Nešťastný moment sa stal v utorkovom zápase proti Buffalu Sabres, keď Sekera v snahe zabrániť gólu zakopol vo veľkej rýchlosti o vlastného brankára Cama Warda a doslova vletel na zadný mantinel. Pri pohľade na to až zamrazilo a slovenský obranca sa len veľmi ťažko zdvíhal z ľadu. Aj tréner Bill Peters priznal, že sa v prvom momente zľakol, že sa Sekera dolámal. Slovenský obranca našťastie stihol tesne pred nárazom dať pred seba ruky a na mantinel nenarazil hlavou. Sekera bol s tímom v New Yorku a absolvoval aj rozkorčuľovanie v Madison Square Garden, nakoniec ale na zápas nenastúpil.

Sekera bol sám prekvapený, že z incidentu vyviazol bez vážnych zranení. "Niekto tam hore ma musí mať veľmi rád. Mal som veľké šťastie, že som z toho vyviazol len s odreninami a nestalo sa mi nič vážnejšie," povedal Sekera pre portál newsobserver.com a na tvári mal úsmev.

Peters nazval Sekeru "vojakom" a ocenil, že bol pripravený odohrať zápas s Rangers. Nakoniec ale kouč Hurricanes rozhodol, že radšej ho v jednom zápase vynechá a do zostavy sa vráti až v utorok proti Winnipegu. Sekera nikdy podobnú situáciu nezažil. "Cítil som sa, ako keby som letel 15 sekúnd. Všetko bolo spomalené. Vďaka bohu sa mi nič vážne nestalo," dodal 28-ročný slovenský reprezentant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články