Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bokroš prezradil detaily konfliktu v Miškovci: Nebude nás dehonestovať arogantný Kanaďan

DETVA - Detviansky tréner Ernest Bokroš sa v stredu mohol tešiť z hladkého víťazstva svojich zverencov na ľade maďarského Miškovca 4:0.
Zdroj: 37702
Zdieľajte:

Bývalý kouč slovenskej reprezentácie do 20 rokov sa však poriadne rozohnil po zaznení poslednej sirény. Domáci tréner Dave Allison pri putovaní do útrob štadióna slovne zaútočil na 61-ročného slovenského trénera. Ten za ním okamžite vyštartoval. Zo slovnej potýčky sa takmer zrodila bitka. K tej nedošlo. Zasiahli domáci usporiadatelia.

Prečítajte si aj

Spor Golonku so Šťastným trvá už sedem rokov: Bývalému hráčovi NHL pomáha známy právnik

„Neviem, čo ho viedlo k tomu, aby urážal mňa a náš tím, zrejme frustrácia z posledných výsledkov. Reagoval som na jeho neslušné správanie voči tímu a nám trénerom. Ukazoval nám prostredník a predsa len si myslím, že slovenskí tréneri sa nenechajú takto dehonestovať. Je to neslušné a nekultúrne, tak som zareagoval v štýle, že čo si to dovoľuje.

Prečítajte si aj

Henrik Lundqvist v novej sezóne NHL hrať nebude, má problémy so srdcom

Viete, už mám skúsenosti s kanadskými, česť výnimkám, arogantnými trénermi. Dávali nám to pocítiť už počas majstrovstiev sveta, na ktorých som bol, čiže mám s nimi bohaté skúsenosti,“ poskytol svoj pohľad na pozápasovú roztržku v Maďarsku pre sport24.sk Ernest Bokroš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články