Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sekera sa v zápase vážne zranil a nedohral

Slovenský hokejista Andrej Sekera nedohral nočný zápas NHL proti Buffalo Sabres.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Obranca Caroliny Hurricanes v 13. minúte hrozivo narazil na mantinel a z ľadu odišiel až po ošetrení. Podľa trénera Billa Petersa našťastie neutrpel žiadnu zlomeninu a nejedná sa o vážne zranenie.

Situácia sa udiala za stavu 0:0, keď hráči Caroliny prepadli v útočnom pásme a Buffalo sa dostalo do situácie dvoch proti jednému. Sekera sa vo veľkej rýchlosti vracal v snahe zabrániť gólu, ale zakopol o vlastného brankára Cama Warda a doslova vletel na zadný mantinel. Po hrozivej situácii sa len ťažko zviechal z ľadu a okamžite zamieril na lekárske vyšetrenia. Peters potvrdil, že röntgen neodhalil žiadnu zlomeninu. "Dúfam, že nebude dlho chýbať," povzdychol si kouč Caroliny, ktorého trápi veľká maródka. Hurricanes chýbajú kapitán Eric Staal, Jordan Staal, Jeff Skinner a Patrick Dwyer.

Sekera odohral v zápase proti Buffalu 5 minút a 12 sekúnd a pripísal si mínusový bod práve v situácii, keď sa zranil, pretože napriek jeho snahe Marcus Foligno skóroval. Z očakávaného duelu dvoch slovenských obrancov tak nakoniec nebolo nič, pretože Andrej Meszároš sa do zostavy Sabres nezmestil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články