Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Róbert Petrovický zúžil káder SR 20 v bubline: Zo Zvolena odchádza osmička hokejistov

ZVOLEN - Kemp slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov vo zvolenskej bubline opúšťa ďalších osem hokejistov. V príprave na šampionát po avizovanom zúžení nominácie nepokračujú obrancovia Oliver Fatul, František Gajdoš, Martin Knižka, Michal Beňo a útočníci Antonio Ožvald, Samuel Rehák, Matej Ľupták a Matej Farkaš. Informuje o tom oficiálny web SZĽH.
Zdroj: 33155
Zdieľajte:

Slovenskí hokejisti do 20 rokov sú druhý týždeň vo zvolenskej bubline a pripravujú sa na svetový šampionát na prelome rokov v kanadskom Edmontone. Hráči medzi sebou odohrali dva modelové zápasy.

Prečítajte si aj

Boli sme hladní, hovorí Mihálik, ktorý prispel k nasýteniu spoluhráčov. Dukle pomáhajú aj "špinavé" góly

Minulý týždeň bol z bubliny vylúčený Maxim Čajkovič, ktorý urobil niekoľko neprimeraných zákrokov na spoluhráčov. Po jednom z nich skončil s otrasom mozgu útočník Samuel Krajč. „Prvý týždeň je za nami. Po pár tréningoch a dvoch zápasoch medzi sebou sme sa spoločne s trénerskými kolegami rozhodli zúžiť káder o osem hráčov, keďže dvaja nás opustili už predtým.

Prečítajte si aj

Portokalis sa chce naučiť čo najviac od starších hráčov, stále ho trápi posun času

Pri výbere sme vychádzali najmä z toho, čo sme videli v tréningových a zápasových situáciách, či už v hre piatich proti piatim, ale aj v presilovkách a oslabeniach. Konkurencia bol veľká a treba dodať, že naďalej zostáva. Chlapcom, ktorí prišli do kempu a zabojovali o miesto na šampionát, ďakujeme,“ uviedol pre hockeyslovakia.sk tréner Róbert Petrovický.

Prečítajte si aj

Dvojnásobný majster s Banskou Bystricou bude hrávať nižšiu českú súťaž

K ďalšiemu zúženiu širšej nominácie dôjde v sobotu 12. decembra. Bublinu opustí ďalších päť hráčov. Slovenská výprava odletí do Kanady o deň neskôr.

Kemp SR 20 vo zvolenskej bubline po zúžení:

Brankári: Samuel Hlavaj, Šimon Latkóczy, Ádam Beke, Eugen Rabčan, Patrik Kozel.

Obrancovia: Oliver Turan, Andrej Golian, Dávid Mudrák, Sebastián Droppa, Šimon Nemec, Martin Šeliga, Šimon Bečár, Marko Stacha, Šimon Groch, Matúš Hlaváč, Samuel Kňažko, Rayen Petrovický.

Prečítajte si aj

Bývalý obranca Michaloviec sa po konci v Trenčíne presúva na skúšku do Poľska

Útočníci: Dominik Sojka, Roman Faith, Dominik Jendek, Juraj Eliaš, Lukáš Škvarek, Filip Mešár, Martin Chromiak, Maroš Jedlička, Jakub Kolenič, Róbert Bačo, Michael Drábek, Ján Lašák, Juraj Slafkovský, Simon Jellúš, Michal Mrázik, Oleksij Myklucha, Matej Kašlík, Artur Turanský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články