Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Boli sme hladní, hovorí Mihálik, ktorý prispel k nasýteniu spoluhráčov. Dukle pomáhajú aj "špinavé" góly

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti michalovskej Dukly pricestovali do Spišskej Novej Vsi, kde na nich čakal beznádejne posledný Liptovský Mikuláš.
Zdroj: 35351
Zdieľajte:

Dôvodom stretnutia na štadióne v prvoligovom meste bola neukončená rekonštrukcia domovského stánku Liptákov. Oba kluby teda pristúpili ku kompromisu. Duel sa odohral presne na pravé poludnie.

Prečítajte si aj

Mladý odchovanec Košíc sa z Holandska presúva do Maďarska

"Boli sme veľmi hladní, pretože v čase obeda sme hrali zápas. Súboj nám nakoniec poriadne chutil. Dúfam, že nás víťazstvo s Mikulášom prebudí k lepším výsledkom. Potrebujeme bodovo explodovať. Dali sme aj nejaké špinavé góly, ktoré nám pomohli," povedal po hladkom michalovskom triumfe 7:1 kapitán Dukly Vladimír Mihálik a jeden z "prispievateľov" do bránky Filipa Krasanovského.

Prečítajte si aj

Čajkovič mal spraviť niekoľko škaredých hitov, hráč ani SZĽH sa k situácii nechcú viac vyjadrovať

Svojou povestnou tvrdou strelou namieril puk pod hornú žŕdku. Jeho presný zásah mal poradové číslo päť. "Z ničoho nič sa mi otvoril priestor predo mnou a keďže nikto nechcel puk, zobral som to na seba," usmial sa vyše dvojmetrový slovenský obranca, ktorý si v minulosti zahral NHL v drese Tampy Bay Lightning. Zemplínčania ohlásili smelé plány pre túto sezónu. Tie sa však nedarilo plniť. Trénera Miroslava Chudého vystriedal Fín Tomek Valtonen. Michalovská hra ale ešte stále nie je ideálna.

Prečítajte si aj

Krajč má po zákroku Čajkoviča otras mozgu

"V obrane sa to napravilo a zlepšili sme defenzívne povinnosti. Trochu nám to stojí v útoku a až na tento duel dávame málo gólov. Zatiaľ by som to prirovnal k nejakej deke, ktorá spadla na útočníkov. Máme však dobrých chalanov na to, aby sa to zmenilo," dokončil rozprávanie Vladimír Mihálik, ktorý si v Spišskej Novej Vsi otvoril strelecký účet v tomto ročníku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články