Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Poprad opúšťajú dvaja útočníci

POPRAD - Z klubu Tipos extraligy HK Poprad odchádzajú útočníci Michal Králik a Patrik Lušňák. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 36452
Zdieľajte:

Zverencov trénera Petra Mikulu čaká v utorok večer prvý semifinálový zápas Tipsport Kaufland Cup v Michalovciach. Do zostavy kamzíkov sa po pauze vracia český obranca Petr Ulrych. Klub však zaznamenal aj dva odchody.

Prečítajte si aj

Do Detvy prichádza štvrtý hráč zo zámoria, posledný rok strávil v Dánsku

"Pred dnešným duelom došlo k pohybu v hráčskom kádri. Po vzájomnej dohode končia svoje pôsobenie v HK Poprad útočníci Patrik Lušňák a Michal Králik. Ďakujeme im za odvedené služby a želáme všetko len to najlepšie v ďalšej kariére," uviedli východniari na svojom webe.

Prečítajte si aj

Radšej veľký gól ako odchod mladíka na nosidlách, hovorí niekdajšia legenda NHL

Patrik Lušňák je odchovancom skalického hokeja. V slovenskej extralige nastupoval za Skalicu, Piešťany, Zvolen, Košice a Nitru. V KHL si obliekal dres HC Slovan Bratislava. Bieloruskú ligu si vyskúšal vo farbách Yunosti Minsk. V rokoch 2015 a 2016 reprezentoval Slovensko na MS v Česku a Rusku.

Pozrite si aj

VIDEO Súboj kamzíkov na ľade

21-ročný Michal Králik štartoval za Poprad v extralige v minulej sezóne. Odohral 24 zápasov s bilanciou (1+2). Túto sezónu si nepripísal ani jeden štart pod Tatrami. Vlani odohral dve stretnutia za prvoligovú Spišskú Novú Ves a získal bod za asistenciu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články