Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Maxim Čajkovič začne sezónu 2020/21 v slovenskom klube

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Maxim Čajkovič posilní klub iClinic Bratislava Capitals, ktorý pôsobí v medzinárodnej ICE Hockey League.
Zdroj: 33156
Zdieľajte:

Devätnásťročný mládežnícky reprezentant odohral uplynulé dve sezóny v QMJHL v drese Saint John Sea Dogs. Dokopy nastúpil na 96 zápasov a nazbieral 88 bodov (40+48). Pred touto sezónou zmenil dres a keď sa rozbehne zámorská súťaž, bude pôsobiť v tíme Val-d'Or Foreurs. Dovtedy však posilní Capitals.

Prečítajte si aj

Neexistuje reálny dôvod, aby sa liga nemohla začať, podľa Kovala sa po mesiaci nedá súťaž obnoviť

"Sme veľmi radi, že sme získali tak mladého a kvalitného slovenského hráča. Max bol minulý rok jediný draftovaný slovenský hokejista do NHL, keď si ho v 3. kole z celkového 89. miesta vybral klub NHL Tampa Bay Lightning. Spoločne s klubom Val-d'Or Foreurs sme sa dohodli na jeho hosťovaní do momentu, keď sa začne príprava v jeho kanadskom klube, pričom nastúpi už v sobotnom zápase v Salzburgu. Samotná organizácia Tampy Bay nám vyslovila slová vďaky, že Max bude môcť získavať hernú prax a skúsenosti medzi seniormi v kvalitnej ICE Hockey League," uviedol viceprezident a generálny riaditeľ klubu Dušan Pašek.

Hokejisti iClinic Bratislava Capitals absolvovali svoju premiéru v súťaži v nedeľu, keď v domácom zápase podľahli tímu Vienna Capitals 2:7. Najbližší víkend ich čakajú zápasy v Salzburgu (sobota 3.10.) a Innsbrucku (4.10.).

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články