Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

DVTK získal kanadského útočníka, ktorý sklamal vo Zvolene, no v Česku bol hviezdou

MIŠKOLC - Kanadský útočník Rob Flick sa stal posilou DVTK Jegesmedvék Miškolc, s ktorým podpísal ročný kontrakt. Pre jediného maďarského útočníka Tipos Extraligy to je štvrtý legionár. Už skôr do mužstva prišli Mikko Pukka, Kyle Osterberg a Haralds Edge.
Zdroj: 33324
Zdieľajte:

Flick už v našej lige pôsobil, ale nezdržal sa dlho. V závere sezóny 2017/18 si zahral pätnásť zápasov za HKM Zvolen. V desiatich dueloch základnej časti získal sedem bodov, v play-off nastúpil len päťkrát. Ročník 2017/18 strávil v druholigovom nemeckom tíme Eispiraten Crimmitschau, kde nazbieral za 52 duelov 61 bodov. V rovnakej lige začal aj minulú sezónu, avšak z mužstva Ravensburg Towerstars sa po deviatich stretnutiach porúčal do českého Znojma.

Prečítajte si aj

Rozhodcovia zatiaľ neustupujú, pokračujú v "štrajku"!

V EBEL lige mu to naozaj išlo. Stal sa členom prvej formácie s Anthonym Lucianim a Tomášom Svobodom. Odohral 34 zápasov, získal až 38 bodov za 16 gólov a 22 asistencií. Bol druhým najlepším strelcom mužstva a tretím najproduktívnejším mužom v tíme.

V decembri 2019 poskytol Rob Flick rozhovor pre náš portál, kde hovoril aj o svojom pôsobení v HKM Zvolen: ""Bol som tam len krátko. Nemám o tom veľmi čo povedať. Proste to nebolo miesto pre mňa," diplomaticky zhodnotil Rob Flick. V jeho hlase však bolo cítiť, že isté okolnosti nechce verejne rozoberať. Celý rozhovor je na priloženom linku.

Prečítajte si aj

Zvolen nebol miestom pre neho, v Česku si užíva prvú formáciu a bodovo exploduje
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články