Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Iba zbehnem z kopca a som v práci, usmial sa po návrate domov stratený kamzík

POPRAD - S pár dňovým odstupom oproti minulosti kvôli koronavírusu vykorčuľovali na ľad pred novým ročníkom niektoré kluby Tipsport ligy. Kvalitu nožov na čerstvom ľade otestovali už aj hokejisti Popradu. Prvého tréningu sa zúčastnil útočník Dávid Skokan, ktorý si našiel cestu domov po dlhej dobe.
Zdroj: 35931
Zdieľajte:

Päťmesačná prestávka bez hokeja ešte nikdy nebola. Nečudo, že sa všetci hráči tešili z návratu k svojej robote. Pre Skokana má opätovný angažmán v domácom prostredí jednu výhodu. "Iba zbehnem z kopca a som na štadióne," usmial sa Skokan.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin prišiel o talentovaného hokejistu: Liptovský mladík pravdepodobne ukončil kariéru

"Je to iný pocit, ako stále cestovať niekam za prácou. Samozrejme, dlhé mesiace sme nič nerobili a každý prvý tréning je ťažký. Človek môže v lete trénovať koľko chce, ale od prípravy na ľade sa začína od nuly. Úvodné dni sa potrápime, ale potom do toho prídeme," doplnil 31-ročný útočník.

Prečítajte si aj

VIDEO Gól Pánika Caps nepomohol, kanadský snajper vyriešil súpera hetrikom, Sekerov Dallas vybuchol

Účastník dvoch majstrovstiev sveta zamieril späť pod Tatry z kádra najväčšieho popradského rivala z HC Košice. Momentálny stav v metropole východu je dlhodobo známy. Skokan bol kapitánom oceliarov a dosiahol skvelú bilanciu. V 53 zápasoch zaznamenal 53 bodov. "Nie som typ hráča, ktorý by si mohol dovoliť niekoho vylúčiť zo spolupráce," odpovedal na otázku, či po prepuknutí košických problémov, dával si nejaký ten čas na rozhodnutie v prípade zotrvania v klube.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica po dlhom mlčaní predstavila 36 hráčov, prišlo niekoľko legionárov

"Vo svete zúri vírus. Budúcnosť som konzultoval s manželkou. Narodilo sa nám tretie dieťa, tak sme sa rozhodli byť spolu. Svoju úlohu zohralo aj to, že Poprad v minulej sezóne hral veľmi dobrý hokej. Na základe toho som si povedal, že nadišiel správny čas prísť späť," skonštatoval Skokan. Kvalitný hokej čakajú diváci na popradskom štadióne aj o pár týždňov. Herný prejav trénera Petra Mikulu ich poriadne nasýtil, no ten si nemohli užiť do popuku.

Prečítajte si aj

Skalica odštartovala letnú prípravu. Medzi nováčikmi aj silné mená z minulých sezón

"Všade treba pracovať naplno. Doma to bude výnimočné. Myslím si, že ma veľa ľudí bude chcieť vidieť v akcii. Ja sa však toho neobávam. V hokeji som už za tie roky niečo dokázal," pridal bodku na záver rozhovoru Dávid Skokan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články