Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Skalica odštartovala letnú prípravu. Medzi nováčikmi aj silné mená z minulých sezón

SKALICA - V pondelok 3. augusta sa po prvý raz stretla zostava hráčov Skalice pre novú sezónu. Medzi nováčikmi, z ktorých klub chce vychovať silné mená, sa objavili aj skúsené tváre, ktoré sú v Skalici obľúbené. Hráčov privítal prezident klubu Miroslav Lipovský spolu s novým trénerom Jaroslavom Crlíkom.
Zdroj: 35917
Zdieľajte:

“Od dnes štartuje týždňová dvojfázová drina na suchu, potom by sme sa mali 10. augusta presunúť na ľad, kde by sme opäť mali makať dvojfázovo” prezradil hráčom tréner Jaroslav Crlík. “Úlohou tejto sezóny je najmä nájsť nových domácich hráčov, ako v minulosti Jašu, Šmidu, Okoličányho či bratov Kotzmanovcov” dodal Crlík.

“Celá skladna tímu sa bude stabilizovať v najbližších dňoch až týždňoch. Už teraz však viem fanúšikom slúbiť, že na ľade uvidia aj zaujiímavé mená z predchádzajúcich sezón. Tie zverejníme čoskoro.” prezradil ku kádru na novú sezónu prezident Miroslav Lipovský

Skalicu čaká v najbližšej dobe predstavenie nového mediálneho názvu podľa generálneho partnera klubu. Okrem sezóny 2020/2021 budú aj účastníkmi Kaufland Cupu, kde sa stretnút s HC Slovan Bratislava, HK Nitra a HC Nové Zámky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tlačová správa HK Skalica

Diskusia

Podobné články