Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Daňo sa zaskvel dvoma gólmi

Slovenský hokejista Marko Daňo strelil v noci na štvrtok dva góly v príprave pred novou sezónou NHL. Devätnásťročný útočník tak výrazne prispel k triumfu Columbusu Blue Jackets nad Carolinou Hurricanes 6:3.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Daňo strelil prvý gól v 41. minúte za nerozhodného stavu 2:2 a svojím druhým zásahom v 60. minúte spečatil do prázdnej bránky skóre duelu. Celkovo strávil na ľade 15:05 minút a pripísal si aj tri strely a tri hity.

Obranca Martin Marinčin sa jednou asistenciou podieľal na víťazstve Edmontonu nad Arizonou 3:2. Dvadsaťdvaročný bek patril k lídrom "olejárov", keď mal druhý najvyšší "ice-time" 20:48 min a okrem dvoch striel na bránku si do štatistík pripísal aj dva plusové body.

Ďalší dvaja slovenskí krídelníci v službách Detroitu Tomášovia Tatar a Jurčo vyšli bodov naprázdno, keď ich Red Wings podľahli Pittsburghu Penguins 0:2.

V drese "tučniakov" už nastúpil aj elitný útočník Sidney Crosby. Dvadsaťsedemročný center tak odohral prvý zápas od 13. mája, na ľade strávil 18:47 minút a súperovho brankára preveril siedmimi strelami. "Cítil som sa celkom dobre," uviedol pre oficiálnu stránku ligy. Crosby vynechal úvod prípravy pre menšie zdravotné problémy a uplynulé dva zápasy pre smrť svojej starej mamy.

Výsledky prípravných stretnutí:

Buffalo - Washington 6:1

Columbus - Carolina 6:3 (Daňo za domácich 2+0)

Detroit - Pittsburgh 0:2

Chicago - Montreal 1:3

Edmonton - Arizona 3:2

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články