Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lepšieho ako ja už na Slovensku nenájde nikto, hovorí Lintner o svojom nástupcovi. Chcel by pracovať v klube

BRATISLAVA - Richard Lintner už nie je na čele Pro-Hokeja. Na stredajšej tlačovej konferencii hovoril aj o tom, kde by sa chcel časom presunúť.
Zdroj: 35509
Zdieľajte:

Priznal, že ho láka iná pozícia, kde bude mať možnosť súperiť: "Do mojej blízkej budúcnosti by som zakomponoval viac súťaženia. Táto práca za posledných päť rokov ma bavila, ale keď som bol riaditeľom alebo obchodným manažérom, tak som mohol súperiť len sám so sebou. Teraz však by som chcel byť v pozícii, kde musím zápasiť a pripravovať sa na víťazstvo," prezradil Lintner.

Prečítajte si aj

Lintner nebude vytvárať zbytočné konflikty, onedlho sa pustí do ďalšieho projektu: Čo si myslí o svojom odvolaní?

Jedným dychom ale dodal, že zatiaľ je predčasné robiť nejaké závery: "Možno by som rád išiel do klubového prostredia, ale teraz to hovorím len ako možnosť. Nerokoval som s nikým. Každopádne, kto ma pozná vie, že nevydržím dlho len tak sedieť a nič nerobiť. Deň alebo dva si oddýchnem a potom sa pustím do nejakého nového vzrušujúceho projektu," hovorí majster sveta z roku 2002.

Richard Lintner sa vyjadril aj k svojmu možnému nástupcovi: "Lepšieho ako ja už na Slovensku nenájde nikto," pousmial sa.

"Tie skúsenosti, ktoré mám, na Slovensku nemá nikto. Prešiel som si už viacerými organizáciami. Na druhej strane, nie je to len o jednom človeku, ale o celom tíme. Možno príde niekto, kto ponúkne niečo, čo ja nemám a posunie Pro-Hokej aj Tipsport ligu ďalej. Teraz by však bolo nefér, keby sa voči novému človeku po mne očakávali nadmerné veci. Hlavne vzhľadom na pandémiu koronavírusu," doplnil rozumne Lintner.

Prečítajte si aj

Lintner zverejnil tržby Pro-Hokeja za päť rokov počas jeho pôsobenia
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články