Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lintner zverejnil tržby Pro-Hokeja za päť rokov počas jeho pôsobenia

BRATISLAVA - Vyhlásenie Richarda Lintnera k odvolaniu z pozície riaditeľa a predsedu predstavenstva akciovej spoločnosti Pro-Hokej. Prinášame ho bez redakčných úprav.
Zdroj: 35511
Zdieľajte:

„Počas piatich rokov môjho pôsobenia v Pro-Hokeji sa spoločnosť posunula vpred, o čom svedčia aj ekonomické ukazovatele. Pro-Hokej som prebral ako riaditeľ v neľahkej situácii. V čase môjho príchodu obchodoval na historicky najnižšej úrovni okolo jedného milióna eur ročne, nemal zriadené účty na sociálnych sieťach. Dnes máme jednu z najmodernejších aplikácií v európskom športe. Podarilo sa nám zorganizovať päť originálnych sprievodných akcií, medzi nimi aj jediné spoločné All-star podujatie štyroch európskych líg či historicky prvý Winter Classic na Slovensku. Ročné výnosy Pro-Hokeja narástli na vyše 3 milióny eur.

Prečítajte si aj

Lintner nebude vytvárať zbytočné konflikty, onedlho sa pustí do ďalšieho projektu: Čo si myslí o svojom odvolaní?

Z Pro-Hokeja odchádzam spokojný a obohatený o vzácne a nezaplatiteľné skúsenosti. Som hrdý na všetkých ľudí, od klubových funkcionárov, aktívnych hráčov, bývalých reprezentantov až po hokejové legendy, ktorí so mnou kráčali po tejto tipsportligovej ceste. Nemôžem zabudnúť a nespomenúť aj môj tím spolupracovníkov, ktorý každodenne riešil náročné situácie. Som hrdý, že sme dokázali Tipsport Ligu priniesť aj za hranice Slovenska.

Špeciálne poďakovanie patrí našim skvelým reklamným a obchodným partnerom. V predchádzajúcich týždňoch, počas ťažkej situácie spôsobenej šírením pandémie COVID-19, ukázali svoju neskutočnú lojalitu. Napriek tomu, že sa neodohrala najdôležitejšia fáza sezóny, play-off, dokázali nájsť cestu, ako klubom ponúknuť až 97 percent pôvodne sľúbeného finančného plnenia.

Hokej robíme predovšetkým pre fanúšikov. Na najlepších hokejových fanúšikov na svete preto nemôžem zabudnúť. Bolo pre mňa cťou zveľaďovať pre nich Tipsport Ligu.

Napriek faktu, že s časťou zástupcov klubov nezdieľam rovnakú víziu budúcnosti, želám všetkým ľuďom pracujúcim v kluboch a slovenskom hokeji pevné zdravie, dostatok pozitívnej energie a veľa úspechov.

Všetci, čo ma poznajú, vedia, že sa nikdy nechystám oddychovať. Som si istý, že čoskoro nájdem iný skvelý projekt, do ktorého sa pustím s rovnakým nasadením, s akým som pracoval posledných päť rokov v Pro-Hokeji.“

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen získal zaujímavú posilu: Prichádza britský útočník, ktorý žiaril na slovenských MS 2019
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tlačová správa Tipsport ligy

Diskusia

Podobné články