Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Matej Češík sa zo Znojma vrátil späť do Banskej Bystrice

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenský útočník Matej Češík sa po jednom roku v českom Znojme hrajúcom EBEL ligu, vrátil do HC ´05 Banská Bystrica, kde strávi sezónu 2020/21.
Zdroj: 31526
Zdieľajte:

31-ročný center odohral v drese "orlov" aj s play-off 52 zápasov. Strelil dva góly a pridal štyri asistencie, avšak tréner Miroslav Frýčer si ho nevedel vynachváliť v hre smerom dozadu či na oslabeniach, v čom vynikal aj v minulosti v Tipsport lige.

Prečítajte si aj

Z Banskej Bystrice sa mi bude odchádzať ťažko, hovorí Bartánus. V Michalovciach chce zažiť úspešný rok

Odchovanec Banskej Bystrice vyhral počas kariéry šesť slovenských titulov. Jeden so Slovanom, dva v drese Košíc a tri ako hráč "baranov" v rokoch 2017, 2018 a 2019: "Som rád, že sa trošku rozbieha trénovanie a taktiež som rád, že budem pôsobiť doma. Po roku sa vraciam späť do Banskej Bystrice," hovorí Češík pre náš web.

Od tohto týždňa Banskobystričania zarezávajú v posilňovni, odštartovali tak letnú prípravu na suchu: "Sú to prvé dni, čiže máme iba nejaké testy. Uvidíme, od čoho sa môžeme odraziť. Príprava bude každopádne dlhá a náročná. Je to posun oproti minulým rokom. Ja s letnou prípravou problém nemám. Každá je ťažká a musí bolieť, ale mám to už zaužívané," doplnil.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica odštartovala prípravu s mnohými mladíkmi, o cieľoch v sezóne sa ešte nehovorilo
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články