Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ostrieľaný borec ostane v českej Extralige, ak sa dokáže uskromniť

TŘINEC - V českom klube HC Oceláři Třinec prebiehajú diskusie o prípadnej ďalšej spolupráci s útočníkom Wojtekom Wolskim.
Zdroj: 33030
Zdieľajte:

Třinec sa nachádza vo fáze rokovaní s hráčmi, ktorí by mohli tvoriť káder pre budúci ročník, ale aj s jednotlivcami, ktorí sú potenciálnymi adeptmi na pokračovanie v tíme dvojnásobného šampióna Česka. Na celom svete sa však bude hráčska kvalita odrážať na základe finančných možností klubov, ktoré výrazne ochromil koronavírus.

Prečítajte si aj

Nitra rokuje so zvučnými menami z minulosti aj najlepším trénerom, legionári skončili

"Wojtek je hráč, ktorý má za sebou výbornú kariéru, a preto má aj svoju cenu. Situácia sa teraz ohľadne koronavíusu nejakým spôsobom vyvíja a nám po ekonomickej stránke veľmi nenahráva. Žiadna dohoda zatiaľ s ním nie je. Musel by sa veľmi uskromniť, aby sme dospeli k dohode. Teraz nie je doba, aby sme mu dokázali vyhovieť. Určite by sme boli radi, keby ostal v našom kádri," informoval český portál hokej.cz športový riaditeľ Třinca Jan Peterek.

Prečítajte si aj

Jiřího Biceka čaká práca trénera: S bývalým prvoligovým brankárom povedie mladý klub

Wojtek Wolski je skúsený 34-ročný hokejista, ktorý šesť sezón odohral v NHL za Colorado, Phoenix, NY Rangers a Floridu. Pred štyrmi rokmi vybojoval Gagarinov pohár s Magnitogorskom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články