Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Versteeg: O tom, či ostanem v Nitre, rozhodne ekonomická situácia

NITRA - Kanadský obranca Mitch Versteeg odohral za HK Nitra už svoju štvrtú sezónu. Zo zámorských hráčov je na tom na Slovensku lepšiu iba jeho krajan Judd Blackwater, ktorý strávil v Tipsport lige ešte zhruba o pol sezóny.
Zdroj: 33805
Zdieľajte:

31-ročný bek si dres "Corgoňov" obliekol v najvyššej slovenskej súťaži na 183 stretnutí základnej časti (13+40) a ďalších 39 pridal v play-off (0+4). Okrem toho má na konte aj šesť duelov v Lige majstrov (0+1) ešte z ročníka 2016/17 a niekoľkokrát štartoval aj vo Vyšehradskom pohári. V zadných radoch Nitry je tak už neodmysliteľnou súčasťou.

Prečítajte si aj

VIDEO Trenčínu pomohol do veľkého finále, teraz skúsený brankár predĺžil zmluvu vo Francúzsku

V rozhovore pre denník Šport pripustil, že pod Zoborom by veľmi rád pokračoval, no súčasná situácia okolo koronavírusu môže všetko zmeniť: "Nie som si istý, či budem v Nitre pokračovať. Celá táto situácia je pre tímy zlá. Ohrozuje ich ekonomickú situáciu," hovorí Mitch Versteeg.

S manželkou a synom ostali na Slovensku dlhšie, do Kanady odleteli až tento týždeň. Chceli ostať ešte dlhšie, no kanadská vláda vydala opatrenia, ktoré to zmarili: "Ostávam v kontakte s manažérom Chrenkom. V Nitre sa nám páčilo. Pôvodný plán bol prísť aj na ďalší rok. Uvidíme, či sa to podarí," doplnil rodák z Lethbridge.

Prečítajte si aj

Tomek sa chce vo Fínsku zlepšiť vo všetkých činnostiach: Verí, že dostane vysoký ice-time a teší sa na krajanov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články