Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen chcel zapájať mladíkov ešte viac, ako to robil. V budúcej sezóne bude pre klub dôležitý Žiar nad Hronom

ZVOLEN- Andrej Podkonický pre klubový web povedal, že mladých hráčov chcel v Tipsport lige počas sezóny 2019/20 zapájať v ešte vyššom počte.
Zdroj: 33844
Zdieľajte:

Nakoniec sa to nepodarilo úplne podľa predstáv: "Bol by som spokojnejší, keby mladíci dostali ešte viac priestoru. S výnimkou Jakuba Koleniča ho už pod Donom Nachbaurom toľko nemali. Jakub si ho určite zaslúžil a všetkých milo prekvapil. Určite chválim aj ďalších mladíkov, je na čom stavať," tvrdí Podkonický.

Prečítajte si aj

Podkonický otvorene: Niektorí slovenskí hráči viac rozprávajú, ako robia

V pláne bolo postaviť ďalšiu mladú tvár: "V závere sezóny som chcel dať šancu Marošovi Jedličkovi, ktorý v doraste a juniorke podával veľmi dobré výkony. Mal debutovať v zápase s Popradom, deň predtým však zrušili ligu. Určite treba mladých zapracovávať do áčka, to je cesta, ako si vychovať svojich hráčov."

V ročníku 2020/21 by podľa Podkonického mali dostať šancu viacerí: "Je niekoľko Zvolenčanov, ktorí hrajú vonku a bolo by dobré ich stiahnuť naspäť a dať im priestor. Dúfam, že tomu pomôže aj prípadný postup Žiaru nad Hronom, kde by mali možnosť skúsiť mužský hokej a zároveň hrať v juniorke či zabojovať o miesto v áčku," doplnil už bývalý tréner A-mužstva HKM Zvolen.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladý slovenský brankár získal v zámorí prestížnu cenu, bol najlepším zo všetkých
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články