Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Podkonický otvorene: Niektorí slovenskí hráči viac rozprávajú, ako robia

ZVOLEN - Andrej Podkonický, ktorý skončil na pozícii hlavného trénera HKM Zvolen, sa v rozhovore pre klubový web vyjadril na rôzne témy.
Zdroj: 34356
Zdieľajte:

Hovoril aj o téme videa a jeho prínosu pre súčasný hokej: "V Severnej Amerike sú na to naučení odmalička. Neberú to ako nátlak či kritiku, sú na to skrátka zvyknutí. U nás to niektorí hráči znášajú menej, alebo vôbec. Vždy, keď sme ho robili analýzy na videu, či už ja, alebo Don, hovorili sme hráčom, že našim cieľom nie je niekoho zosmiešniť či cielene skritizovať. Chyby sa jednoducho robia a robia ich aj najlepší hráči na svete," povedal Podkonický.

Prečítajte si aj

VIDEO Najtrestanejší hráči Tipsport ligy v sezóne 2019/20

Pokračoval: "Video slúži na to, aby sa naprávali. Veľa hráčov síce tvrdí, že niečo bude robiť, ale na to mal Don len jednu odpoveď: Nehovor mi to, ale ukáž mi to," poznamenal.

Zároveň poukázal na jednu skutočnosť: "Niekto príde s tým, že chce niečo robiť, ale keď dostane príležitosť, neukáže to. Niektorí slovenskí hráči viac rozprávajú, ako robia. Všeobecne by som ale až taký zásadný rozdiel nevidel. Chyby robili aj zámorskí hráči, no niekedy im neboli vytýkané, aj preto možno neskôr nastal problém," dodal Andrej Podkonický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články