Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Andrej Meszároš má opäť dôvod na úsmev

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš zažil v noci na stredu v prípravnom zápase s Carolinou svoju premiéru v drese Buffala Sabres a mal po nej dôvod na úsmev. Pri víťazstve Sabres 2:0 si pripísal plusový bod a bol najvyťaženejším hráčom domáceho tímu.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Dvadsaťosemročný zadák odohral na ľade takmer 30 minút. Na takú minutáž nebol v ostatných rokoch v NHL zvyknutý, naposledy sa k tridsiatke priblížil v sezóne 2010/2011. V minulom ročníku sa vo Philadelphii dokonca párkrát ani nezmestil na zápasovú súpisku. Sabres, vlani najhorší tím profiligy, mu však po ťažšom období dali opätovnú šancu na rozbeh, keď s ním v lete podpísali ročný kontrakt na 4,125 milióna dolárov. Teraz si bude Meszároš zvykať na to, že vysoký "ice-time" bude mať zrejme častejšie.

Podľa trénera Buffala Teda Nolan má slovenský bek za sebou dobrý test. "Dosiaľ som o ňom nevedel veľa," povedal po zápase s Carolinou Nolan, ktorý chce vidieť Meszároša čo najčastejšie v akcii. "Videl som ho síce už hrať, no ako osobu som ho vôbec nepoznal. Minulý večer mal na tvári úsmev, pretože za uplynulých päť rokov toľko veľa nehral. Dostane príležitosť hrať množstvo minút. Minulý zápas bol pre neho prvým dobrým krokom, aby si zvykol a udomácnil sa v našej organizácii," dodal kouč pre rozhlasovú stanicu WGR 550.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články