Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Godla padol do oka ďalšiemu českému klubu, ktorý chce získať aj kanadského majstra sveta

LITVÍNOV - Český klub HC Litvínov má záujem o kvarteto veľmi zaujímavých mien. Medzi nimi je aj slovenský brankár Denis Godla.
Zdroj: 32557
Zdieľajte:

Rodák z Kežmarku strávil ročník 2019/20 v Kladne, s ktorým zostúpil do nižšej súťaže, avšak v Extralige by mal pokračovať, pretože okrem Litvínova o neho už skôr prejavil záujem aj Liberec, kde v nedávnom skončenom ročníku hviezdil Libor Hudáček. Ten má zas ponuku z KHL.

Prečítajte si aj

NHL: Montreal prepustí dve tretiny zamestnancov, Devils znížili platy najlepšie zarábajúcich

Litvínov by okrem Godlu chcel získať do bránkoviska aj Patrika Bartošáka. 26-ročný Čech strávil posledné sezóny vo Vítkoviciach, Třinci a švédskom MoDo. Okrem toho by "chemici" mohli zaujímavo posilniť defenzívny rady. Na radare je americký bek Matt Caito. Ten získal v sezóne 2019/20 za KooKoo v nesmierne kvalitnej fínskej Liige fantastických 43 bodov.

Najväčším menom však je kanadský obranca Patrick Wiercioch. 29-ročný zadák odohral v NHL za Ottawu Senators a Colorado Avalanche 275 stretnutí (18+60). S Kanadou vyhral zlato na MS 2015. V Európe bol súčasťou Dinama Minsk aj Bolzana, vyhral Spengler Cup 2019.

Prečítajte si aj

MetaTitle: SR hokej TL 47. kolo Banská Bystrica Košice BBX.VIDEO Bývalý útočník Banskej Bystrice hlási návrat do Fínska: Nadviaže na skvelú minulú sezónu?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: idnes.cz

Diskusia

Podobné články