Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ukončí úspešnú kariéru trénera, alebo sa opäť vráti na Slovensko?

PRAHA - Na Slovensku doteraz pôsobil iba v jedinom klube - HC Slovan Bratislava. Český skúsený tréner Miloš Říha si na záver ročníka 2019/20 nezatrénuje.
Zdroj: 25017
Zdieľajte:

Aktuálne kouč českej reprezentácie vyslovil rovnako ako niektorí jeho kolegovia sklamanie zo zrušeného svetového šampionátu, ktorý sa mal konať vo Švajčiarsku. Za všetko môže nový koronavírus (COVID-19), ktorý ohrozuje celý svet. Ak by sa MS uskutočnili, v prípade Říhu by zrejme išlo o poslednú akciu pri národnom tíme, nakoľko mu v letnom období skončí zmluva.

Prečítajte si aj

Aj Tomáš Záborský komentoval kontroverzný titul v Tipsport lige

„Národný tím je pre mňa priorita a trénerský vrchol. Mám ponuky z Ruska, Česka i Slovenska, no oznámil som im, že nebudem s nikým komunikovať, kým sa po MS definitívne nerozhodne, kto povedie reprezentáciu. Teraz ale neviem, či neukončím kariéru,“ uviedol v debate pre český server sport.cz. Miloš Říha bol na Slovensku doposiaľ verný iba bratislavskému Slovanu, ktorý viedol ešte v extraligových časoch a získal s ním dva tituly. Následne šéfoval belasým aj v nadnárodnej KHL.

Prečítajte si aj

Branislav Rapáč vytkol šéfovi Pro-Hokeja jedinú vec

V kuloároch sa povráva o jeho nástupcovi, ktorým by mal byť Filip Pešán, no vzhľadom k terajšej situácii to nie je možné potvrdiť a veci sa ešte môžu meniť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články