Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hokejový expert RTVS odsúdil kluby Tipsport ligy, neskôr si posvieti na dôležitú tému

BRATISLAVA - Takmer týždeň po predčasnom skončení hokejovej sezóny sa rozpráva o dopadoch, pri ktorých najviac utrpia kluby a hráči.
Zdroj: 31710
Zdieľajte:

11. marec neznamenal len šokujúci, ale pochopiteľný finiš hokejových líg na Slovensku z obavy šírenia nového koronavírusu, no tiež fakt, že hráči ostali bez práce. Kluby s nimi ukončili kontrakty na základe článku o vyššej moci, ktorá nečakane zasiahla. To bolo potrebné preniesť do praxe. Bohužiaľ.

Prečítajte si aj

Klub HC Košice poslal bronzové medaily späť Pro-Hokeju

„Nie som naivný a nemyslím si, že by sa to zlepšilo. Mne sa však zdalo, že tie kluby sa nevedeli dočkať, kedy sa v tejto neistej situácii zbavia hráčskych zmlúv. A to sa mi zdá šialené, pretože tí chalani sú, pre Boha, živitelia rodín. Z pohľadu klubov to vnímam ako sebectvo,“ tvrdí bývalý hokejista, dnes hokejový expert RTVS Boris Valábik vo svojom podcaste Boris&Brambor.

Prečítajte si aj

Ako to vyzerá s odpredajom licencie Liptovského Mikuláša? Slovo si zobral Milan Čanky

„Hráčske zmluvy pre hokejistov u nás sú veľmi nevýhodné. A to bude téma, ktorej sa budem intenzívne venovať, keď sa utrasie situácia okolo koronavírusu,“ sľubuje Valábik, ktorý sa po konci aktívnej činnosti stal štátnym policajtom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články