Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Klub HC Košice poslal bronzové medaily späť Pro-Hokeju

KOŠICE - Košickí hokejisti si odmietli prevziať bronzové medaily v predčasne skončenej sezóne Tipsport ligy, kedy boli v tabuľke priebežne na treťom mieste.
Zdroj: 34605
Zdieľajte:

Obrovskú vlnu kritiky vyvolalo vymenovanie majstra Tipsport ligy v sezóne 2019/20, ktorým sa stali po štvrtýkrát hráči HC 05 iClinic Banská Bystrica. Vedenie Slovana Bratislava i Košíc zdvorilo odmietlo prevzatie strieborných, resp. bronzových medailí. Východniari ich už dokonca poslal späť do Bratislavy spoločnosti Pro-Hokej. Prinášame Vám otvorený list prezidenta HC Košice Júliusa Langa adresovaný šéfovi Pro-Hokeja Richardovi Lintnerovi v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Spreneveril peniaze nevlastného otca, skončil vo väzení

Vážený pán Lintner,

vedenie klubu, realizačný tím a hráči klubu HC Košice sa jednohlasne zhodli na vrátení Vami zaslaných bronzových medailí. V nadväznosti na nami medializované vyjadrenie (dostupné na www.hckosice.sk) považujeme udelenie medailí za 3. miesto tímu HC Košice za nesprávne a nestotožňujeme sa s ním rovnako, ako sa nestotožňujeme s vyhodnotením celkového poradia na základe priebežného bodového stavu.

Vzniknutú situáciu považujeme za bezprecedentnú a stotožňujeme sa s riešením, ktoré prijali viaceré renomované a situáciou dotknuté ligy.

S úctou,

Ing. Lang Július

prezident HC Košice

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články