Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budúca sezóna by mala byť celá v Brezne, hovorí Július Koval

BANSKÁ BYSTRICA - Športový manažér HC ´05 iClinic Banská Bystrica - Július Koval, hovorí, že v tíme štvornásobného majstra sú pripravení na to, že celú sezónu 2020/21 odohrajú mimo svojho štadióna.
Zdroj: 32188
Zdieľajte:

Prechodné bydlisko "baranov" má byť v zhruba 40 kilometrov vzdialenom Brezne, kde Banskobystričania hrávali zápasy na začiatku sezóny 2014/15: "Čaká nás veľká výzva, keďže nebudeme môcť pôsobiť na domácom zimáku. Počítame s tou alternatívou, že v Brezne to bude na celú sezónu," povedal Július Koval.

Prečítajte si aj

Ostaňte doma a súťažte s nami o zaujímavé hokejové suveníry

HC ´05 iClinic Banská Bystrica už pred štartom sezóny 2019/20 avizoval, že zníži rozpočet a primárnym cieľom nebude titul. Ten sa nakoniec podarilo získať, aj keď za zeleným stolom. V nadchádzajúcom ročníku 2020/21 už ale naozaj nemá byť ambíciou klubu tešiť sa z majstrovského primátu.

"Máme už podpísané gro chlapcov pre budúci ročník. Určite nastane nejakú prestavbu mužstva. Šancu ukázať sa v bystrickom drese v extralige budú mať noví hráči, takže veríme, že budúci ročník bude nejako prijateľný, aj vzhľadom na to, že ho budeme musieť odohrať v Brezne," doplnil Koval.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica je štvrtýkrát po sebe majstrom, prepísala históriu: Nechutí to rovnako, hovorí Ďatelinka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články