Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ostaňte doma a súťažte s nami o zaujímavé hokejové suveníry

BRATISLAVA - Aj náš portál hokejovysvet.sk si uvedomuje závažnosť situácie ohľadom možného šírenia sa koronavírusu a pridáva sa k nariadeniam vlády a médií, aby ľudia ostali doma a na verejnosť vychádzali iba v naozaj nevyhnutných situáciách.
Zdroj: 34606
Zdieľajte:

Rozhodli sme sa vás preto motivovať. Pošlite nám do správy na našom Facebooku, Instagrame alebo na mail redakcia@hokejovysvet.sk fotku či video, ako trávite karanténu doma. Podmienkou je, že to musí byť u vás doma a video či fotka musí obsahovať hokejovú/hokejbalovú/florbalovú tématiku. Nápadom sa však medze nekladnú. Či už kreslíte obrázky, hráte hokej sú súrodencami či deťmi, pozeráte záznamy zápasov z minulosti, sledujete hokejové filmy alebo čítate náš portál... Buďte kreatívni!

Hráte o zaujímavé suveníry hokejových klubov, kartičky Tipsport ligy a ďalšie ceny. Súťaž vyhlásime až v závere apríla. Dovtedy máte čas posielať nám vaše fotky či videá. Do správy pripíšte aj to, ktorému klubu fandíte. Najlepšie "výtvory" uverejníme na našom Instagrame. Buďme zodpovední, rešpektujme nariadenia vlády a nehazardujme so životmi seba aj našich blízkych - Ostaňme doma!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články