Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak by sa kvôli koronavírusu zavreli štadióny na zápasoch Tipsport ligy, bola by to pre kluby ekonomická katastrofa

NITRA - Koronavírus sa na Slovensku začína rozmnožovať. V pondelok zavreli v Bratislave všetky školy, pretože sa ním nakazila učiteľka, pozitívny test vyšiel aj vodičovi MHD v hlavnom meste.
Zdroj: 34411
Zdieľajte:

Logicky sa tak začína špekulovať o tom, či nenadobudnú platnosť aj zápasy Tipsport ligy bez divákov: "Nielen zo športového, ale aj z ekonomického hľadiska by to bola obrovská katastrofa. Všetky kluby by to pocítili. Možno okrem Zvolena. Každý klub počíta s tým, že príjem zo vstupného bude. Bolo by to po ekonomickej stránke náročné. Hovorím za Nitru, no drvivá väčšina klubov peniaze zo vstupeniek potrebuje. Kompenzácia nemá prísť od koho," hovorí prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Nemôžeme len tak lusknúť prstom, uvedomuje si Ďatelinka. Slovan vyhral proti Banskej Bystrici v predĺžení prvýkrát

Sám si všimol, že ľudí bolo menej už v nedeľu v zápase proti Michalovciam: "Ľudia sa zľakli. Takéto niečo sa ešte nevyskytlo, netreba to podceniť. Je preto ťažké presvedčiť ľudí, aby prišli na štadión, keď sa boja o svoj život. Je to veľmi zvláštne obdobie, bude to náročné. Nikto si nemôže byť ničím istý. Musíte sa spoliehať trochu aj na osud," uvedomuje si Kováčik.

Situácia nenadobudla kontúr vážnej: "My chodíme do práce ako keby sa nič nedialo, ale neviete, ako sa situácia vyvinie a do akého štádia to zájde. Ja dúfam, že sa nenaplnia najhoršie scenáre a že to bude už len doznievať," verí prezident a tréner nitrianskeho klubu.

Prečítajte si aj

Burgart nechytil ani strelu, striedal v druhej minúte: Horory nemám rád, brankár musí niečo chytiť, hovorí Kováčik
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články