Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banskobystričania vystúpili z autobusu až v desiatej minúte, Mlynarovič sa ukázal ako expert na Košice

KOŠICE - Úradujúci majster pokračuje v skvelej jazde. Na čele tabuľky má už náskok šiestich bodov, pretože vyhral v Košiciach a Slovan doma podľahol Dukle Trenčín.
Zdroj: 34432
Zdieľajte:

Hlavný tréner tímu spod Urpína Dan Ceman ale s úvodom duelu nebol úplne spokojný: "V prvých desiatich minútach sme mali asi nohy ešte v autobuse, na strely sme prehrávali 0:6. Mali sme veľké šťastie, že prvá tretina skončila iba 1:1," povedal po zápase. Skóre totiž otváral jeho zverenec Dávid Šoltés, bývalý hráč Košíc. Vyrovnával Dalibor Bortňák, držiteľ dvoch titulov s Banskou Bystricou.

Prečítajte si aj

Proti majstrovi sa nedá dominovať šesťdesiat minút, niektoré momenty sú naivné

Zlom prišiel v prostrednej časti hry, kedy strelil svoj prvý gól v sezóne 2019/20 aj v drese "baranov" kanadský obranca Jacob Cardwell. Na rozdiel dvoch gólov zvyšoval Samuel Mlynarovič, ten si pri úvodných dvoch góloch pripísal asistencie: "Ja som sa na tento zápas tešil, minulý rok v play-off mi tu zápasy na tomto ľade celkom vyšli, chcel som na to nadviazať, čo sa aj podarilo. Som veľmi rád, že sme získali aj mojou zásluhou tri body a odskočili sme v tabuľke od tretích Košíc na väčší bodový rozdiel a napokon aj od druhého Slovanu. My chceme byť po nadstavbe prví a ísť do play-off z tejto pozície. Máme najvyššie ciele," hovorí Mlynarovič.

Košice síce zásluhou Klhůfka ešte znížili, no skóre 2:3 z domáceho pohľadu ostalo v platnosti do konca duelu: "Po Slovane sme zvládli aj druhý náročný zápas v Košiciach. Sme za to radi. Nebolo to dnes jednoduché. Zo začiatku stretnutia sme mali ťažšie nohy. Predsa len to bola dlhšia cesta na východ republiky. Ustáli sme však domáci tlak a dali gól, čo nás trošku nakoplo," doplnil Dávid Šoltés.

Prečítajte si aj

Slovan doma prehral, Banská Bystrica po výhre v Košiciach zvýšila náskok na čele, Zvolen zaskočil Poprad
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články