Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Proti majstrovi sa nedá dominovať šesťdesiat minút, niektoré momenty sú naivné

KOŠICE - Vonku získali, doma stratili. Košickí hokejisti nenadviazali na predošlé skvelé víťazstvo zo Zvolena a doma tradične nestačili na bystrického protivníka (2:3).
Zdroj: 34430
Zdieľajte:

"Všetky inkasované góly sa dali prakticky ubrániť. Druhá tretina patrila Banskej Bystrici. To však nič neznamenalo, pretože sa nedá zakaždým proti majstrovi dominovať šesťdesiat minút, ale ani to neočakávam," prvotnými slovami sa obzrel za druhou domácou prehrou v nadstavbe tréner oceliarov Peter Draisaitl.

Prečítajte si aj

Dva kluby na odchode z Tipsport ligy?

Košice ťahali za kratší koniec, keďže strelili o gól menej, no skúsený kouč dokázal nájsť momenty, kedy prevládala spokojnosť. "Týkalo sa to najmä záverečnej tretiny. Myslím si, že sme mohli dosiahnuť vyrovnanie na 3:3. Treba si však povedať, čo všetko má za sebou Banská Bystrica. Bola päťkrát vo finále a trikrát ho vyhrala. V jej hre je taká ako keby rutina a pokoj," pokračoval nemecký šéf košickej lavičky. Na záver sa nechal počuť: "Pri niektorých momentoch sme naivní. Ak sa chceme zlepšiť, musíme zapracovať na mentalite i detailoch."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články