Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Stupka sa poďakoval fanúšikom Nových Zámkov, v Banskej Bystrici myslí na titul

BANSKÁ BYSTRICA - Skúsený 33-ročný útočník Václav Stupka v tejto sezóne strelecky žiaril a nakoľko Nové Zámky na play-off nesiahli, tak zamieril do Banskej Bystrice, aby sa pobil o majstrovský titul.
Zdroj: 34230
Zdieľajte:

V doterajšom priebehu ročníka sa presadil 22-krát. Za "baranov" už odohral dva zápasy. V piatok v Detve a v nedeľu doma proti Trenčínu, v ktorých sa tešil zo svojich dvoch asistencií a hlavne zo šiestich tímových bodov do tabuľky Tipsport ligy: "V Nových Zámkoch nám ušlo niekoľko bodov, mohli sme byť vyššie v tabuľke. Nakoniec prišla situácia, že je veľká strata Zámkov na play-off. Udial sa prestup. Pre mňa je poteším byť v takomto tíme," povedal nám Stupka.

Prečítajte si aj

Napriek výsledku to nebolo jednoduché, hovorí Meszároš. Zvolenčania s tvrdou kritikou od vlastných fanúšikov

V novom prostredí si musel "vymeniť" číslo, nakoľko "jeho" dvanástku má Gilber Gabor: "Bola to taká nútená voľba. Nechcel som ju brať Gabymu," usmieval sa rodený Trnavčan, ktorý priznal záujem aj od Zvolena: "Tieto veci sa vždy riešia na úrovni klubov, takže ja som do toho nezasahoval. Som veľmi rád, že som dostal možnosť byť v Banskej Bystrici a budem sa snažiť využiť príležitosti," tvrdí Stupka.

V Banskej Bystrici od neho fanúšikovia očakávajú hlavne góly, v to verí aj on: "Ťažko povedať. Je nás tu viacej takých hráčov. Ja však verím, že čoskoro sa presadím strelecky aj v Banskej Bystrici a budem pokračovať v tom strieľaní gólov. Konkurencia je ale veľká, čo je pre top tím súťaže logické," pokračuje nevysoký krídelník.

Prečítajte si aj

Trenčín trápi rozsiahla maródka: Zdravotné problémy majú aj hráči, ktorí hrávajú

Aktuálne sa už síce sústredí na pôsobenie v Bystrici, ale tých niekoľko mesiacov v Nových Zámkov bolo pre neho výborných: "Bolo tam super prostredie aj zázemie, veľmi dobrý kolektív mladých aj starších chalanov. Sadli sme si. Všetko od vedenia a fanúšikov bolo výborné," pochvaľuje si.

Taktiež si veľmi váži rozlúčku s priaznivcami klubu po jeho poslednom zápase za "býkov", ktorý odohral pri výhre s Michalovcami: "Fakt to poteší, keď si ľudia spomenú a poďakujú. Taktiež aj ja by som chcel poďakovať všetkým ľuďom okolo klubu za krásnu sezónu strávenú v Nových Zámkoch," dodal Václav Stupka v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články