Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Napriek výsledku to nebolo jednoduché, hovorí Meszároš. Zvolenčania s tvrdou kritikou od vlastných fanúšikov

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali nadstavbovú skupinu Tipsport ligy o 1. až 6. mesto víťazstvom. V nedeľňajšom domácom zápase si poradili s HKM Zvolen 5:0.
Zdroj: 34220
Zdieľajte:

Stretnutie mali výsledkovo v moci od úvodu stretnutia, keďže v štvrtej minúte otváral skóre Milan Kytnár a do konca úvodnej dvadsaťminútovky sa pridali aj Jindřich Abdul a Andrej Meszároš: "Možno to vyzeralo jednoducho, ale jednoduché to určite nebolo. Všetci chalani poctivo pracovali aj smerom dozadu a podržal nás Brust. Na začiatku sme dali rýchle góly, po prvej tretine to bolo 3:0 a potom sme to už len kontrolovali," hodnotil dlhoročný obranca tímov NHL Meszároš.

Prečítajte si aj

Trenčín trápi rozsiahla maródka: Zdravotné problémy majú aj hráči, ktorí hrávajú

Pravdepodobne aj posledné nádeje Zvolenu umlčal na začiatku tretej tretiny Tomáš Zigo v presilovke pri vylúčení Allana McPhersona: "My sme tento zápas nezvládli. Prvé striedanie sme mali celkom dobré, mali sme tam jednu šancu, ale potom sme spravili faul, čo dostalo Slovan na koňa. Od toho momentu sme boli slabší tím. Začínalo to od buly, ktoré sme väčšinou prehrávali, nepomáhali sme si, prehrávali sme osobné súboje, neblokovali sme strely. V tom bol rozdiel, že keď sme si vytvorili šance, Slovan blokoval strely, navyše mali v bránke výborného Brusta. Nie sme spokojní s výkonom a dúfajme, že v utorok to napravíme," hovorí Andrej Podkonický, tréner HKM, ktorého tím prehral tri z posledných štyroch stretnutí.

Kritika sa na hráčov Zvolenu zniesla hlavne od fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Mnohí z nich si neodpustili aj tvrdšie vyjadrenia. Naopak, Slovanisti boli po ďalších získaných troch bodoch spokojní: "Ďakujem celému tímu za zodpovedný výkon a za výborný výkon brankára Brusta. Základ bol v prvej tretine, v ktorej sa nám podarilo streliť tri góly, potom celé mužstvo zodpovedne plnilo pokyny a myslím si, že sme to udržali bez väčších problémov. Malo to nádych play-off, bolo vidieť veľa osobných súbojov a myslím si, že to bolo zaujímavé aj pre divákov," vyjadril sa Rudolf Jendek, asistent tréner Stantiena v Slovane.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články