Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín trápi rozsiahla maródka: Zdravotné problémy majú aj hráči, ktorí hrávajú

TRENČÍN - Už niekoľko zápasov nemôže trénerský štáb Dukly Trenčín počítať s mnohými oporami. Smerom k blížiacemu sa play-off to môže byť veľký problém.
Zdroj: 33210
Zdieľajte:

Mimo hry sú Michal Valent, Tomáš Starosta, David Kajínek, Ľubomír Štach, Matúš Holenda, Juraj Bezúch, Milan Bartovič či Brandon Alderson, ktorí nenastúpili ani v nedeľu pri prehre na ľade Banskej Bystrici. Medzi 21 hráčmi nominovanými na zápas figurovali piati juniori a dokonca i jeden hokejista v dorasteneckom veku, ktorým bol obranca Marko Stacha.

Prečítajte si aj

V Banskej Bystrici sa cítim ako doma, hovorí Maione. Cez prestávku strelil svoj prvý gól v sezóne

Asistent hlavného trénera Jána Pardavého, ktorý je Peter Frühauf, na tlačovej konferencii po stretnutí nehľadal výhovorky, avšak situácia v Dukle nie je priaznivá: "Všetci vieme, že máme veľkú maródku, ale nechcel som v hodnotení zápasu spomínať tieto veci, nakoľko by to bola neúcta k výkonu súpera, ktorý hral naozaj dobre a svojim spôsobom je to zbabelosť. Hráči, ktorí tam boli, odovzdali maximum. Aj keby sme boli v plnej zostave, tak by sme mali problém odolať bystrickej ofenzívnej sile. Samozrejme, očakávame od nich viac, musia sa zlepšiť. Keď sa vrátia aj tí zranení hráči, bude vyššia konkurencia a tým pádom očakávame aj zlepšené výsledky," povedal bývalý skvelý obranca pre hokejovysvet.sk.

"Každopádne, je pravda, že nás to trápi. Káder nemáme široký a smerom k play-off to nie je dobré. Navyše aj chalani, ktorí môžu hrať, majú zdravotné problémy," tvrdí. Pod hradom Matúša Čáka veria, že niekto zo zranených opôr sa čoskoro vráti na ľad: "Nech to stojí, čo to stojí, niekto sa už vrátiť musí," jasne odvetil pre náš web Frühauf.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články