Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Veľká pocta pre rolbára z Toronta, NHL spoznala dejisko Winter Classic 2021

CAROLINA - Carolina povolala do prvého tímu z farmy v AHL brankárov Antona Forsberga a Alexa Nedeljkovica. Pre zranenia stratila Jamesa Reimera aj Petra Mrázka a v sobotnom zápase NHL na ľade Toronta musel naskočiť "pohotovostný" brankár David Ayres, ktorý prispel k víťazstvu 6:3.
Zdroj: 33086
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný Forsberg si v nižšej zámorskej súťaži v drese Charlotte Checkers pripísal 90,5-percentnú úspešnosť zásahov a v 27 zápasoch inkasoval v priemere 2,95 gólu. O tri roky mladší má rovnakú úspešnosť zákrokov, odchytal 28 duelov s priemerom 2,51 inkasovaného gólu a dosiahol štyri čisté kontá.

Prečítajte si aj

VIDEO Výmena na trase Las Vegas - Winnipeg, Sakic je nadšený z českého reprezentanta

Hurricanes pozvali Ayresa ako hosťa na domáci zápas proti Dallasu, starostka mesta Raleigh Mary-Ann Baldwinová vyhlásili utorok za "Deň Davida Ayresa". Klub začal predávať jeho dresy s číslom 90, časť výťažku pôjde nadácii pre pacientov s chorými obličkami. "Umožnia mi cestu do Caroliny, aby som mohol prežiť viac času s chalanmi. Teším sa, je to skvelá organizácia," povedal pre agentúru AP Ayres, ktorý podstúpil transplantáciu obličky v roku 2004.

Minnesota privíta vo Winter Classic NHL 2021 hokejistov St. Louis. Zápas pod otvoreným nebom sa uskutoční 1. januára na štadióne Target Field v Minneapolise, ktorý slúži ako domovský stánok bezjbalistov Minnesota Twins v MLB.

Prečítajte si aj

VIDEO Nováčik Tipsport ligy s jasným odkazom pre fanúšikov

Pôjde o trinásty duel v rámci Winter Classic a celkovo o 31. stretnutie zámorskej profiligy pod holým nebom. Hráči Wild sa vo Winter Classic predstavia po prvý raz, Blues boli súčasťou podujatia v roku 2017 spoločne so Chicagom. Informoval o tom oficiálny web NHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články