Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nováčik Tipsport ligy s jasným odkazom pre fanúšikov

MICHALOVCE - Klub HK Dukla Ingema Michalovce má na dosah vysnívaný cieľ, o ktorý sa však musí poriadne popasovať od 23. februára do 15. marca.
Zdroj: 33581
Zdieľajte:

Michalovce vleteli do svojej historickej sezóny medzi elitou pevnými nohami a dlho bol ich štadión považovaný za nedobytnú pevnosť. Mužstvo okolo trénera Miroslava Chudého sa držalo aj v prvej šestke, no nevyhlo sa kostrbatým výsledkom, ktoré zosunuli líšky do spodnej časti tabuľky. Pred posledným kolom základnej časti je však isté, že Zemplínčania neskončia nižšie ako je ôsme miesto.

Pozrite si aj

VIDEO Erik Černák si opäť nedal pozor: Tentoraz si to odskákal center Las Vegas

„Môžeme byť len spokojní! Horšie ako na ôsmej priečke neskončíme, čo je veľmi dobré. Urobili sme si v lige dobré meno. Sezóna ale pokračuje ďalej. Až po nej bude čas na hodnotenie. Keď sa vrátim k základnej časti, skončíme buď na siedmom, alebo na ôsmom mieste. Samozrejme, chceme zabodovať aj so Zvolenom, v poslednom kole, aby sme do nadstavby išli s nejakým náskokom pred našimi súpermi. Aj keď to vždy môže byť aj lepšie, ja si myslím, že sa nemáme zatiaľ za čo hanbiť,“ sumarizuje účinkovanie zverencov v dlhodobej časti pre novinyzemplina.sk tréner Chudý. Po jednom dni voľna prídu na rad skutočné previerky, ktoré veľa napovedia, na čo najvýchodnejší klub ligy má. O postup medzi najlepšiu osmičku sa okrem Michaloviec budú uchádzať prekvapujúco vicemajster z Nitry či ľadové medvede z Miškovca.

Pozrite si aj

VIDEO Inzultoval Dalibor Bortňák čiarového rozhodcu?

„Všetci veríme, že ostaneme v prvej osmičke a robíme preto maximum! Treba si ale uvedomiť aj to, že našimi súpermi v boji o play-off je minuloročný finalista a tím, ktorý v lete dvojnásobne zvýšil svoj rozpočet. Máme zdatných súperov, no je v našich silách dostať sa do play-off,“ vyslal odkaz k priaznivcom Dukly rodák z Krupiny.

ANKETA: Postúpia Michalovce do play-off?

  • Áno, nemajú veľmi silných konkurentov v boji.

    87%

  • Nie, účasť im tesne unikne.

    13%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články