Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Podešva vo výnimočnej situácii, Turek vymenoval fakty, pre ktoré Detva trpí

MICHALOVCE - Súboj bývalých prvoligistov dopadol pre klub spod Poľany katastrofou. Michalovce sa na súperovi poriadne vybláznili a pri ňom dosiahli historický výsledkový zápis v Tipsport lige. Tréner Josef Turek sa na to pozeral reálnymi očami.
Zdroj: 34222
Zdieľajte:

Detva nebude na prvú návštevu Michaloviec v rámci nadstavby spomínať v dobrom. Mužstvo trénera Tureka absolútne vyhorelo a Dukla mu na cestu domov pribalila vysokú prehru 10:2.

Prečítajte si aj

Dallas so Sekerom vyhral, Kovaľčuk v Montreale skončil, Buffalo s novou posilou

"Dostali sme rýchle tri góly a s takým silným súperom bolo prakticky už vtedy po zápase. Mali sme niekoľko dobrých šancí, v ktorých sme zlyhali," hodnotil zápas na východe republiky prvý muž detvianskej lavičky. Pri pohľade na výsledok sa zdá, že to bola jednoznačná michalovská záležitosť, no v skutočnosti hostia vystrelili na Trenčana až tridsaťpäťkrát, ale nemalo to efekt. "Keby sme boli efektívni ako Michalovce, duel skončí pomerom 10:8. Rovnako tak sme sa nemohli spoľahnúť na podporu brankárov, ktorí nás nepodržali. Tiež ma mrzí, že sme sa nedržali pripravenej taktiky," dodal smerom k bilancovaniu 1. kola Nadstavby Josef Turek. Keďže sa začala krátkodobá druhá časť Tipsport ligy, hosťujúci tréner sa v globále pozrel na to, prečo účinkovanie Detvy je v porovnaní s vlaňajškom nevýrazné.

Prečítajte si aj

VIDEO Výmena na trase Las Vegas - Winnipeg, Sakic je nadšený z českého reprezentanta

"Nemôžeme porovnávať minulú sezónu a súčasnú. My sme ako jediné mužstvo bez problémov zapracovávali do kádra juniorov. K niečomu takému sa ostatné "veľkokluby" nemali. Pokiaľ sa nám niekto zraní, nekupujeme za neho náhradu. Iba posúvame chalanov medzi sebou. Tento rok sme doplatili na to, že nám odišlo veľa výborných hráčov. V neposlednom rade aj reprezentanti. Na druhej strane ich nástupcovia nemali adekvátnu výkonnosť, ale dokázali sme poraziť trebárs Zvolen či Košice, no keď to treba potvrdiť, už to nevieme. Asi takto by som to pomenoval," zakončil Josef Turek.

Prečítajte si aj

VIDEO Rapáčov prvý hetrik od 7. triedy, Faithov gólový pozdrav do neba

Útočník Martin Podešva je druhý raz po sebe v našej najvyššej súťaži, ale zatiaľ je to o trápení. Vlani neudržal Žilinu medzi elitou, teraz pre zmenu sa neukáže v play-off. "Naozaj si nespomínam, aby som niečo také zažil. Je to výnimočná situácia. Pozerám sa však na to, že to je hokejový život a nedá sa s tým nič urobiť. Len sa vyrovnať so skutočnosťou," podotkol český útočník pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články