Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V tejto sezóne Tipsport ligy nestrelilo gól 131 hokejistov, medzi nimi aj známe mená

BRATISLAVA - Počas tejto sezóny v Tipsport lige nestrelilo gól dokopy 131 hráčov, ktorí zasiahli aspoň do jedného stretnutia. Poďme sa na nich pozrieť detailnejšie.
Zdroj: 32821
Zdieľajte:

Logicky sú medzi nimi hlavne obrancovia. Najviac zápasov bez gólu odohral americký bek Chris Carlislie z MAC Budapešť, nastúpil na 47 duelov, v ktorých si pripísal 17 asistencií. Zároveň je spomedzi hráčov bez gólu najproduktívnejším mužom.

Prečítajte si aj

Odštartovalo play-off Extraligy juniorov: Slovan vyhral v Trenčíne, Bystrica v Košiciach

Trinásť bodov nazbieral obranca Košíc - Patrik Koch. O jeden menej majú Jacob Cardwell z Banskej Bystrice a Ján Ťavoda, ten nastúpil za Michalovce aj Poprad. Dokopy nestrelilo žiadny gól a ani nebodovalo 67 hokejistov. Hráčov, ktorí nestrelili gól, ale, bodovali, je celkovo 64. A hráčov, ktorí nestrelili gól je dokopy 131, teda súčet predošlých dvoch čísiel. Medzi nimi aj známe mená ako Martin Réway či Kris Versteeg, no tí odohrali minimálny počet stretnutí.

Bez gólu ostali predovšetkým beci. Okrem vyššie spomenutých to sú aj Karel Kubát, Oliver Fatul, Mathieu Brodeur, Václav Čížek (odohral 45 zápasov), Dominik Jendrol (odohral 46 zápasov), Štefan Fabian, Tomáš Slovák, Vojtech Zeleňák či Matič Podlipnik. Do štatistiky sme samozrejme nerátali brankárov.

Prečítajte si aj

VIDEO Maione opäť v Banskej Bystrici?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články