Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Maione opäť v Banskej Bystrici?

BANSKÁ BYSTRICA - Čo majú v HC ´05 iClinic Banská Bystrica za lubom?
Zdroj: 23951
Zdieľajte:

Na svojom instagramovom profile totiž úradujúci majster zverejnil story, v ktorej sa nachádza fotka banskobystrického hráča s číslom 18 a hrá v nej pesnička od kapely The Lumineers - Ho Hey, ktorú spieval Mathew Maione pri majstrovských oslavách "baranov" na námestí v apríli 2017. Odvtedy sa tento song spája banskobystrickým fanúšikom práve s ním.

Prečítajte si aj

Libor Hudáček prežíva v Liberci životnú sezónu, útočí na prekonanie dvoch najdôležitejších rekordov klubu

Čo presne ale majú v Banskej Bystrici za lubom ostáva pod rúškom tajomstva, klub plánuje všetko prezradiť v správny čas. Už teraz sa mu ale podarilo minimálne zaujať svojich fanúšikov, pretože Maione je od pôsobenia v klube počas ročníka 2016/17 obľúbencom priaznivcov mužstva.

V tejto sezóne sa z ich radov ozývali hlasy o jeho možnom príchode, keďže v Kunlune Red Star sa bodov trápil, no športový manažér HC ´05 - Július Koval, následne takúto možnosť vylúčil. Maione následne odišiel do Dinama Minsk, odkiaľ putoval do Dinama Riga. Na konci januára, kedy nám v hlavnom meste Lotyšska poskytol exkluzívny rozhovor, bol zranený a aj v týchto dňoch zaberá v posilňovni, kde sa dáva dokopy.

Čo teda v Banskej Bystrici chystajú? To sa dozvieme asi až v najbližších dňoch.

Prečítajte si aj

Úžasný život v Rige pri fantastických spomienkach na Banskú Bystricu, Maione pracoval na detailoch a prinieslo to úspech
Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram.com

Diskusia

Podobné články