Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vracia sa herná tvár Nitry, v kabíne nastala zmena atmosféry

NITRA - Hokejisti Nitry sa v posledných zápasoch oklepali a pomaly sa dostávajú z krízy. Vyhrali posledné dva vonkajšie zápasy a začali strieľať vyšší počet gólov.
Zdroj: 31521
Zdieľajte:

Uvedomuje si to aj útočník Juraj Šiška: "Nastala zmena atmosféry v kabíne, pretože to nebolo predtým ideálne. Osobne mám pocit, že to ide k lepšiemu. Myslím si, že práve v posledných dvoch zápasoch vonku bola naša hra pozerateľnejšia. Dúfam, že na to nadviažeme aj v ďalších zápasoch. Keď sa budeme vyvarovať individuálnym chybám, môžeme potrápiť aj silnejších súperov, ktorí nás čakajú," hovorí pre klubový web.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Po odchode trénera Mariána Bažányho sa kormidla ujala dvojica Tomáš Chrenko a Miroslav Kováčik. Menšie zmeny nastali aj v hráčskom kádri: "Vracia sa nám herná tvár Nitry. Snažíme sa hrať útočnejší hokej, aj keď občas bránime. Chceme byť v útočnej tretine nebezpeční a verím, že nám to vydrží a zvykneme si na tento štýl hry," verí Šiška.

Aktuálnu formu chcú "Corgoni" využiť doma proti silnému Slovanu. Nitra potrebuje v snahe dostať sa do play-off každý bod: "Mám v Slovane pár kamarátov, s ktorými udržujem kontakt, takže bude to špeciálnejší zápas aj pre mňa. Chceme hrať útočne. Máme veci, ktoré sa snažíme zautomatizovať si. Chceme nadviazať na predošlé zápasy, predviesť živú hru s entuziazmom a dúfam, že to nám prinesie dobrý výsledok," dodal Šiška v rozhovore pre klubový web.

Prečítajte si aj

Aké prekvapenia ponúkne Tipsport liga na Valentína?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články