Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Aké prekvapenia ponúkne Tipsport liga na Valentína?

BRATISLAVA - Pozreli sme sa na to, čo chystajú kluby Tipsport ligy, ktoré hrajú v piatok 14. februára a teda na Valentína doma.
Zdroj: 34112
Zdieľajte:

HC ´05 iClinic Banská Bystrica

"Barani" už tretí rok po sebe podporia myšlienku AVONu, ktorý svojou kampaňou bojuje proti rakovine prsníka. Domáce stretnutie hokejistov HC ´05 iClinic Banská Bystrica proti HK Dukla Trenčín, ktoré je na programe v piatok 14.2. o 18:00, bude mať benefičný charakter. Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica odohrajú zápas v špeciálnej čierno - ružovej sade dresov, ktorú následne venujú do dražby. Informácie o dražbe budú zverejnené na internetovej stránke www.hc05.sk a taktiež na Facebooku. Samotná aukcia bude prebiehať na stránke fanshophc05.sk. Celý výťažok z dražby poputuje na verejnú zbierku AVON Pochod 2020.

Prečítajte si aj

Aktuálny zoznam legionárov v tímoch Tipsport ligy (14.2.2020)

HKM Zvolen

Pod Pustým hradom sa rozhodli darovať po dve vstupenky piatim párom. Súťaž prebiehala na Facebooku. Priamo cez zápas alebo pred ním ale nič špeciálne ohľadom Valentína nebude. Napriek tomu je ale dôležitou správou, že HKM Zvolen oslavuje práve 14. februára narodeniny, má už 88 rokov.

HK Nitra

Vedenie "Corgoňov" si nepripravilo nič nové, avšak fanúšikovia budú mať znova možnosť zakúpiť si tombolové lístky so šancou vyhrať vstupenky na MS 2020. Okrem toho je v Nitre už dlho obľúbená tzv. "Kiss cam", takže na Valentína to určite nebude inak.

HC Mikron Nové Zámky

Na juhu Slovenska ponúkajú súťaž o lístky: "Vyfoť sa so svojou milovanou osobou na zápase, podeľ sa s nami s fotkou priradenou pod príspevok na Facebooku a vyhraj dva lístky na najbližší domáci zápas býkov," píšu Nové Zámky na sociálnej sieti.

Tipsport liga

Prekvapenie si prichystali aj vo vedení Tipsport ligy, kde sa rozhodli potešiť fanúšikov špeciálnymi valentínskymi pukmi. Tie si môžete vymeniť za body získané vo Fantasy lige. Viac informácií nájdete na instagramovom profile Tipsport ligy.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články