Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra má na svojich fanúšikov veľkú prosbu: Podarí sa ju splniť?

NITRA - Vedenie HK Nitra zverejnilo na svojej stránke prosbu pre fanúšikov, aby sa klub do budúcna vyhol pokutám za nadávky. Stanovisko prinášame v nezmenenom znení.
Zdroj: 33840
Zdieľajte:

"Mnohí z vás možno zachytili, že náš klub bol za vulgárne skandovanie v zápase proti Dukle Trenčín potrestaný sumou 300 eur. Hoci si nemyslíme, že to bolo až na takej úrovni, aby sme boli pokutovaní, obraciame sa na vás s prosbou. Tak, ako ste sa v minulosti odnaučili hádzať na ľadovú plochu nežiadúce predmety, tak vás prosíme, aby ste postupne z vášho skandovania vyčlenili aj vulgárne, hanlivé, či xenofóbne výrazy.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Chápeme, že hokej je veľakrát hra emócií, ale aj tá by mala mať svoj rámec a úroveň. SZĽH sa formou spomenutých pokút snaží o akúsi osvetu na tribúnach, kde chce dosiahnuť kultúrnejšie prostredie a pokriky bez vulgarizmov. Nezabúdajte, že na hokeji je veľmi veľa detí a práve na tento fakt je zamerané nové propagačné video vyzývajúce k slušnému povzbudzovaniu. Veríme, že v pravej chvíli si aj vy uvedomíte, že ochudobňovanie klubu nie je tá správna cesta.

Sme si vedomí, že v piatok príde bratislavský Slovan, ktorý práve podobné emócie vo fanúšikoch vzbudzuje. Príďte však na hokej s tým, že predovšetkým budete fandiť Nitre a spoločne vybojujeme na domácom ľade tri body. Veríme, že vstupenky na zápas už máte pripravené a tešíme sa na vašu návštevu. Hoci je Bratislava hlavným mestom Slovenska, tým hlavným hokejovým mestom Slovenska je stále Nitra a v piatok večer to môžete na tribúnach potvrdiť. "

Prečítajte si aj

Maier vysvetlil, prečo sa neuskutočnila bitka so Sládkom, v Banskej Bystrici je pripravený bojovať o najvyššie priečky
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články