Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

SZĽH nás chce v extralige, hovorí vicemajster prvej ligy

MARTIN - Vicemajster druhej najvyššej súťaže HK VITAR Martin minulý týždeň usporiadal besedu so svojimi fanúšikmi, kde padali otvorené otázky ohľadom hokeja.
Zdroj: 28932
Zdieľajte:

Nie je žiadnym tajomstvom, žeby fanúšikovia v najvyššej súťaži radi videli späť Martin alebo Skalicu. Kluby, ktoré v súčasnosti hrajú nižšie. Priaznivcov Turca zaujímali rôzne veci a riaditeľ klubu Milan Murček sa nevyhol odpovedi na otázku, či by sa klub uchádzal o Tipsport ligu aj trebárs z druhého miesta.

Prečítajte si aj

Dukla preriedila káder, ale nespokojnosť je inde

„Môžem vám povedať, situácia ohľadom nás, Martina, je taká, že v lige nás chcú. SZĽH nás chce, vďaka tomu celému čo tu je, vďaka zázemiu, aj fanúšikovskému, aj tomu, že hokej v Martine sa vždy hral slušne, dobre a vedel sa tu robiť. Uvidíme, či dokážeme tú ambíciu naplniť športovou cestou alebo inou, uvidíme, čo sa udeje,“ uvádza Murček jednému z prísediacich. Taktiež padol názor, či by sa v Turci aj reálne pohrávali s touto myšlienkou.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvá zmena pred Kaufland Cupom: Legionára má nahradiť útočník z Tipsport ligy

„Keby taká situácia nastala, určite by sme si znova sadli s partnermi a prediskutovali to. Aby sa nestalo, že na extraligu bude vstupné 5 € a budeme „hejtovaní“, že čo chceme za 5 € a budeme ôsmi. Viete, aby sa toto nestalo, všade vo svete to funguje tak, že ten fanúšik sa chodí pozerať na svoj vlastný tím. Jeho nezaujíma s kým hrá, či s „osemntástkou“ alebo so Slovanom. On príde na ten zimák, lebo chce vidieť svojich chalanov a chce ich podporiť,“ doplnil Milan Murček.

ANKETA: Patrí Martin do Tipsport ligy?

  • Áno, bol to klub s výbornou kulisou a chýba v lige.

    77%

  • Nie, dlho sa tam neohreje.

    23%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články