Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dukla preriedila káder, ale nespokojnosť je inde

MICHALOVCE - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce má predĺžené voľno. Posledný duel pred Kaufland Cupom odohrala 31. januára v Budapešti a prehrala. Do hry sa vráti 11. februára domácim súbojom s Nitrou.
Zdroj: 30741
Zdieľajte:

„Chalanom sme pred samotným duelom zdôrazňovali, že vzhľadom na situáciu v boji o play-off je už každý zápas pre nás ako siedmy v play-off. Týka sa to hlavne zápasov u súperov, ktorí sú v tabuľke pod nami. My sme nezvládli duel v Detve a teraz aj v Budapešti. Prehrať sa samozrejme dá. Uznám prehru, keď bol súper lepší, no nám chýbalo asi všetko. Nebolo to o súperovi, ale o nás. Keď to takto bude ísť ďalej, play-off nám unikne," rozrečnil sa pre novinyzemplina.sk tréner nováčika Miroslav Chudý.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvá zmena pred Kaufland Cupom: Legionára má nahradiť útočník z Tipsport ligy

Ten je doteraz zo straty bodov z Maďarska sklamaný. Zemplínčania uvoľnili trio hokejistov do susedného Humenného. Menovite ide o obrancov Damiána Novického s Ladislavom Hopkovičom a z útoku sa pod Vihorlat pobral Lukáš Hamráček. „Vždy je to nepríjemné oznámiť hráčom odchod. Tí chalani niečo s nami prežili. My ale musíme nejaké veci zmeniť, navyše, chceme nadviazať bližšiu spoluprácu s Humenným. Chalani ostávajú v štruktúre klubu, teraz ale išli pomôcť Humenčanom, ktorí sa chcú dostať do prvej ligy,“ uviedol v súvislosti s presunom svojich zverencov. Skúsený lodivod dávnejšie tvrdil, že sa niektorí hráči ako keby uspokojili a teraz to zopakoval.

Pozrite si aj

VIDEO Tragédia v Rusku si vyžiadala zničené dejisko MS a jeden ľudský život

"Niektorí hráči akoby zaspali, alebo sa uspokojili. Netýka sa to tých, čo išli do Humenného, s nimi problém vonkoncom nebol. Bojujeme o play-off, takže potrebujeme káder ešte trošku vystužiť. Určite teda ešte chceme niečo zmeniť,“dodal v dialógu pre novinyzemplina.sk bývalý tréner Banskej Bystrice, Zvolena, Nových Zámkov či Detvy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články