Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Slovane to bola katastrofa pod jedným človekom, spomína agent, ku ktorému patrí Draisaitl či Krejčí

BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava úspešne pôsobí v domácej Tipsport lige, do ktorej sa vrátil po siedmich rokoch.
Zdroj: 33483
Zdieľajte:

Bývalí hráči Slovana v nedobrom spomínajú na manažéra Oldřicha Štefla. K ním sa pridal aj hráčsky agent Jiří Hamal, ku ktorému patria hviezdy Draisaitl či Dávid Krejčí. Hamal sa vrátil do minulosti a poukázal na nekalé praktiky niekdajšieho funkcionára, ktorý dostal do krachu aj český Vsetín.

Prečítajte si aj

Kedy dostane pozvánku do národného tímu? Čas neznámy

„Bol to cirkus a katastrofa. V Česku boli kluby ako Vsetín, ktorý bol tiež spojený s Oldřichom Šteflom. Na Slovane to bolo veľmi zlé s platobnou schopnosťou a komunikáciou a takisto inými vecami, čo som cítil už vo VIP priestoroch, kde chodila len skupina vyvolených okolo pána Štefla. Ten mal aj k sebe spriaznených agentov. Hráčom len sľuboval, bola to špinavá práca," hovorí Hamal.

Prečítajte si aj

Hrnka krvácal a nedohral, Mlynarovič smútil, Southorn vystrájal

Už keď sa zdalo, že bude Štefl jednou nohou zo Slovana preč, prišlo šokujúce rozhodnutie. Vedenie klubu ho podržalo a pre zmenu sa musel baliť Patrik Ziman, ktorého si chválili hokejisti. „Majitelia sú zodpovední, ale sú tam ľudia, ktorí majú výkonnú moc. Pána Širokého poznám veľmi dlho a vždy som ho bral ako človeka, ktorý si v hokeji plní záväzky. Nepoznám však situáciu zvnútra, preto to nemôžem hodnotiť. Nie je však náhoda, že ako Vsetín v Česku dopadol na Slovensku Slovan pod vedením rovnakého manažéra,” otvorene dodal Jiří Hamal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články