Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kedy dostane pozvánku do národného tímu? Čas neznámy

MOSKVA - Slovenskú reprezentáciu čaká posledná spoločná akcia pred MS. Začiatkom februára sa predstaví na domácom turnaji Kaufland Cup, ktorý sa uskutoční v Poprade.
Zdroj: 31481
Zdieľajte:

Zverenci trénera Craiga Ramsayho budú obhajovať minuloročný triumf. Po dlhšom čakaní sa miesto v kádri ušlo obrancovi Martinovi Gernátovi, ktorý ovláda štatistiky zadákov v českej Tipsport extralige. Prešovčan chýbal v národnom drese od Nemeckého pohára 2018.

Prečítajte si aj

Hrnka krvácal a nedohral, Mlynarovič smútil, Southorn vystrájal

„Chceme ho vidieť, pretože v Třinci sa mu darí. Dokáže byť rýchly, dobre korčuľovať, podporovať útok. Potrebujeme mať v tíme obrancov, ktorí sa dobre pohybujú. Chceme byť silní v obrannom pásme. Je pravda, že často veľa hovorím o útočnej podpore, ale podpora je potrebná aj v obrannom pásme, kde musíme hrať nebojácne a agresívne. Aj v tejto súvislosti od Martina očakávame, že príde a bude hrať tvrdý hokej, ktorý mu vyhovuje," uviedol pre hockeyslovakia.sk na jeho adresu kouč Ramsay.

Fanúšikovia však hľadajú na súpiske ešte jedno meno. Vlani pred šampionátom neprešiel záverečným sitom brankár Július Hudáček. Rodák zo Spiša v tejto sezóne podáva skvelé výkony, tešil sa z výhry na Zápase hviezd a s 92,9% úspešnosťou zásahov je jednotkou Spartaka Moskva. Ani napriek týmto faktom nie je v kádri národného tímu? Prečo? Dôvod neznámy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportdnes.sk

Diskusia

Podobné články